Andreea Bănică și-a pierdut fiul în vacanță! «Am țipat, i-am trezit pe toți!»

#Exclusiv Click!

Numai mamă să nu fii! Andreea Bănică a trecut prin momente cumplite, după ce și-a pierdut fiul în vacanță! Vedeta a pus tot hotelul în picioare până l-a găsit pe micuțul Noah, care plecase la plimbare de unul singur, fără să anunțe.

Andreea Banica (foto Facebook) jpg
Andreea Bănică este topită după fiul ei, Noah (6 ani) Sursa: Instagram

Momente de coșmar pentru Andreea Bănică, în vacanță! Solista l-a pierdut pe fiul ei, Noah, și a pus un întreg hotel pe roate! Andreea a răscolit tot hotelul pentru a-și găsi fiul, care o plecase hai-hui prin stabiliment, să exploreze locurile. Au fost momente de groază pentru Andreea, care a crezut că-și pierde mințile, nu altceva!

Nu rata: Andreea Bănică, aniversare și nuntă de cristal în aceeași zi! Imagini de colecție

Pe Noah l-am pierdut în hotel, în vacanță. Păi ce crezi, am pus tot hotelul pe roate, toată lumea era în picioare! I-am trezit pe toți, am făcut foarte urât, am țipat, am intrat într-o panică totală! Pe Sofia nu am pierdut-o însă niciodată, Doamne ajută, că nu știu ce s-ar fi întâmplat atunci!

Acum Sofia e mare, are 14 ani. O s-o las anul acesta să plece singură în vacanță cu prietenele, în Grecia. Nu sunt genul de mamă sperietoare, genul: aoleu pleacă copilul, ce să mă mai fac!”, a declarat Andreea Bănică, pentru Click!

Ca două surori: Andreea Bănică și fiica ei, Sofia, apariție de senzație! «Cât de frumoasă e puștoiaca! Am vrut trei copii, dar e suficient!»

„Am fobia să nu-mi pierd copii! Nu știi cum e!”

Andreea Bănică ne-a mărturisit că aceasta este una dintre fobiile sale, care i-a dat ani întregi coșmaruri noaptea. Solista trăiește permanent cu frica în sân ca nu cumva să-și piardă copiii, după ce la aproape toate concertele ei, mai ales la cele de la malul mării, se mai pierde câte un prichindel. Atunci solista se vedea nevoită să dea teribila veste pe scenă, pentru ca cel mic să fie găsit de părinții lui.

Am această fobie, recunosc. Mi-e frică să nu-mi pierd copiii de când mă știu eu. Am și motive pentru că, la toate concertele mele în aer liber, se întâmplă să se mai piardă câte un copil, tocmai când sunt eu pe scenă. Și culmea, eu sunt cea care trebuie să anunț că s-a pierdut copilul respectiv.

Nu e un moment prea plăcut. Nu vrei să știi cum este sentimentul ăsta de a-ți pierde ce ai mai drag pe lume. Îmi e foarte frică de acest lucru, toată viața am avut frica asta!”, ne-a mai mărturisit Andreea.

Nanny alert! Andreea Bănică își caută «femeie în casă»! Ce pune la bătaie cântăreața

Andreea Bănică și soțul ei, impresarul Lucian Mitrea, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 24 de ani, având o căsnicie de 13 ani. Cei doi sunt originari din Eforie, de la malul mării, și s-au cunoscut pe vremea când erau adolescenți. Lucian Mitrea a fost primul bărbat din viața Andreei Bănică. Au împreună doi copii superbi, Maria Sofia (13 ani) și Noah Andrei (6 ani).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
jennifer lopez ben affleck jpg
Anne Heche FOTO Getty Images
soferi opriti de politisti jpeg
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
jennifer lopez ben affleck jpg
iuliana luciu jpg
sida spataru dan spataru png
Anne Heche FOTO Getty Images
Cera Mihailescu jpeg