Suferința Andreei Bănică: «Mă rog la o minune»!

Andreea Bănică suferă nespus. Solista nu a mai fost atât de activă în mediul online, în ultima perioadă, iar motivul pentru care a neglijat social media este unul cât se poate de dureros. Solista a scris un mesaj sfâșietor pe contul de Instagram, în care le-a explicat fanilor prin ce trece. 

Andreea Bănică își face griji pentru câinele său
Andreea Bănică își face griji pentru câinele său

Andreea Bănică le-a dezvăluit fanilor că nu a mai acordat atât de multă atenție paginii de Instagram pentru că patrupedul iubit, Nino, este grav bolnav. Artista dorește să îi fie alături câinelui în aceste momente dificile și să îi facă suferința mai ușor de suportat. Nino are 15 ani și este lipsit de energie și dorința de a se mai juca. Stă letargic pe canapea și poartă cu greu hainele bătrâneții. 

Câinele Andreei Bănică este grav bolnav 

În dreptul imaginilor în care apare Nino, când era mic, dar și Nino în prezent, vizibil slăbit, Andreea a scris un mesaj dureros. Artista regretă că nu i-a mai acordat la fel de multă atenție de când a venit Noah, fiul ei, pe lume și susține că ar da timpul înapoi ca să nu-l mai neglijeze. Andreea Bănică este conștientă că starea animăluțului nu este una bună, însă se roagă la o minune!

Nino este grav bolnav
Nino este grav bolnav

Citește și: Andreea Bănică, moment savuros alături de fiica sa 

„Dacă nu am mai fost așa activă în ultima perioada este și pentru faptul că Nino este bolnav. Îmi doresc să ne mai bucurăm împreună, să îl mai văd murdărel, să îl mai spăl la funduleț, să mai facă pipi în casă, să mai găurească o canapea, să mai roadă un pantof, să îi mai suport trăsnăile, să mai fugă după pisici, să se mai înfoaie la câte un câine mai mare ca el, să îl pupe pe Lucian mai mult decât pe mine. Este primul meu băiețel, iar de când l-am născut pe Noah ș-am neglijat din ce în ce mai mult.

Mă simt atât de vinovată și incapabilă să îl pot ajută încât aș vrea să dau 5 ani înapoi să îi spun să mă ierte și să îi ofer mai multă atenție. Poate doar dacă ar vorbi aș putea să mă iert și să îi promit că nu voi mai greși , că voi petrece mai mult timp cu el, că îl voi spală și peria mai des, că îi voi ascultă nevoile…Aproape 15 ani împreună și mă rog la o minune", a scris Andreea Bănică. 

Vezi și: Andreea Bănică refuză să se opereze 

Așa cum era de așteptat, fanii au fost emoționați de imagini și de mesaj și i-au transmis artistei cele mai bune gânduri. Toți speră ca Nino să se vindece și să-și ducă bătrânețea liniștit, lipsit de dureri, în compania familiei care îl iubește nespus. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net