Andreea Bănică, probleme de sănătate: „Nu mă mai pot mișca”

Andreea Bănică (44 ani) s-a confruntat cu probleme de sănătate! De două săptămâni, artista a fost nevoită să stea mai mult la pat, din cauza unei accidentări la picior. Cum a ajuns să se rănească, nici ea nu știe, cert este că problema de sănătate a scos-o puțin din ritm! 

Andreea Bănică este mereu o apariție ș rămâne o fashionistă împătimită în orice situație. Recent, vedeta s-a fotografiat într-o ținută complet neagră, la care a accesorizat o geantă Yves Saint Laurent și...o orteză la picior!

„Hai, gata! Prea m-am obișnuit cu binele! Nu știu când, cum am pățit-o, însă două săptămâni m-am pricopsit cu gheata asta!.

Nu știu dacă se vede tristețea pe fața mea însă da, sunt tristă când mi se întâmplă ceva și nu mă pot mișcă, deplasa așa cum o fac de obicei. Ei bine, am pățit-o fără să fi căzut, să mă fi lovit… ci pur și simplu din dorința de a face lucruri pe care în mintea mea doar eu știu să le fac mai bine!

14 zile m-am pricopsit cu orteza asta și cred că ar trebui să îmi iau și un baston sau cârjă pentru că altfel îl voi băga și pe dreptul într-o orteză. Chinul naibii să mergi așa… S-a dus naiba și sportul meu… Zi cu soare vă doresc!, a scris Andreea Bănică, pe conturile sale de socializare.  Se pare că artista se simte bine, însă nu s-a putut deplasa deloc în ultimele două săptămâni, din cauza dificultății cauzate de orteză.

Andreei Bănică îi este frică de operație

Andreea Bănică este un exemplu pentru multe femei și arată mereu impecabil. Artista are o siluetă de invidiat și face senzație oriunde apare. Se pare că de un singur lucru îi este frică  și asta a declarat anul trecut într-un interviu, după ce după două nașteri a fost diagnosticată cu diastază abdominală.

„Am o diastază abdominală cu care mă lupt de foarte mulți ani, cu siguranță ea nu se mai retrage, probabil că, dacă aș fi știut asta la prima naștere, aș fi făcut niște exerciții în sensul acesta, se face kinetoterapie, însă au trecut foarte mulți ani de când am născut-o pe Sofia, am născut și a două oară, deci nu se mai poate rezolva decât cu operație.

 Nu sunt pregătită, pentru că mie îmi e frică de tot ce înseamnă operație și cred că sunt bine așa, slavă Domnului, fac sport. M-am obișnuit cu ea, e o mică burtă pe care o văd eu mai mult, mă deranjează uneori, însă nu sunt adepta operațiilor, să mă operez atât de repede cum fac toate fetele.Îmi este teamă de ce s-ar putea întâmpla în urma unei astfel de operații, anestezie, am doi copii acasă, vreau să îi cresc și nu vreau să am ceva probleme ulterior: infecții, mă gândesc la orice. Așa am fost eu tot timpul cu o teamă din asta foarte mare”, a declarat vedeta, în trecut, pentru revista VIVA.

image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 07 FotoJet 2 7 webp
cub oana roman marius elisei png
cub bianca dragusanu gabi badalau png
brenciu jpg
Imagine WhatsApp 2023 03 26 la 11 11 47 jpg