Anca Badiu, sub influența calmantelor! Uite ce se întâmplă cu vedeta: „Îmi este frică!”

#Exclusiv Click!

Anca Badiu (43 de ani) trece prin momente de cumpănă, de la începutul acestui an, de când „copilașul său”, cățelușa Bijou, nu mai este printre noi! Unele probleme medicale pe care le avea patrupedul și-au spus într-un final cuvântul. Contactată de Click!, vedeta ne-a mărturisit că de la decesul micuței sale a ajuns să stea doar cu antidepresive și să plângă non-stop după dorul ei și amintirile pe care le-au adunat împreună.

Anca Badiu plânge și suspină după cățelușa sa, Bijou, după ce timp de 14 ani au fost una alături de cealaltă! La începutul acestui an, fosta componentă de la trupa Class a intrat într-o perioadă de depresie din care se pare că nu o mai poate scoate nimeni. Problemele cardiace pe care le avea Bijou, dar și eforturile pe care Anca le-a făcut pentru ca aceasta să trăiască au fost în zadar.

Astfel, că de când a rămas singură pe lume, de aproape două luni de zile, Anca Badiu a ajuns să facă nopțile albe iar pastilele calmante să îi fie cele mai bune prietene ale sale.

 „Nu mă simt bine deloc. Pur și simplu sunt pe tratament, iau calmante de atunci, în continuare, și încerc să îmi țin aproape prietenii, ăia puțini pe care îi am și care au grijă de mine și cam atât. Îmi este frică să stau singură în casă. Este greu! Trec printr-o perioadă foarte dificilă, foarte, foarte dificilă. Încerc să mă înconjor de oameni buni lângă mine, cu energie pozitivă”, a declarat Anca Badiu pentru Click!

Anca Badiu are grijă de sufletul „copilului”

Diva ne mărturisea recent că a înmormânat-o pe cățelușa Bijou, așa cum se cuvine iar de fiecare dată când mai trece o lună de la moartea sa nu uită să îi dea de pomană și să îi aprindă o lumânare pentru a avea lumină pe lumea cealaltă.

„Voi merge la mormânt la ea și voi da de pomană boabe pentru câinii străzii. Am în mașină deja cumpărate și când văd un patruped pe stradă o să opresc mașina să le dau. O să merg și la un adăpost pentru căței să dau de pomană. Eu mai trimit bani, în fiecare lună bani, la diferite adăposturi”, ne spunea Anca Badiu recent.

Click! spune

Anca Badiu a devenit cunoscută datorită vocii sale. Diva a intrat în atenția publicului în anul 2002 când devenea cea de-a patra solistă a trupei Class. Pe atunci, vedeta o înlocuia pe Mihaela Florea.

Alături de această trupă, Anca Badiu a cunoscut succesul în industria muzicală. Astfel, că în 2006 cântăreața alegea să înceapă o carieră solo, iar în 2007 lansa melodia „Nopți de dor”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net