Anca Badiu, gest halucinant, la o lună de la moartea cățelușei sale. Toată lumea a rămas surprinsă

#Exclusiv Click!

Anca Badiu (43 de ani) are sufletul rupt în bucăți, de o lună de zile, de când micuța sa, Bijou, nu mai este printre noi! Fosta componentă de la trupa Class, ne-a povestit printre lacrimi, că astăzi se împlinește o lună de când „fetița sa” nu mai este printre noi, așa că o să meargă la cimitir la ea să îi dea de pomană pentru sufletul ei.

Anca Badiu a iubit-o trup și suflet pe Bijou, cățelușa sa pe care o avea de 14 ani și care a părăsit lumea celor vii în urmă cu o lună! De atunci viața vedetei s-a schimbat radical din cauză că Anca a ajuns să stea doar cu antidepresive, iar lacrimile de pe obraz nu contenesc să se mai oprească pe obrajii săi.

Contactată de Click!, Anca Badiu ne-a povestit prin ce clipe cumplite trece în aceste momente.

„Mă simt foarte rău. Astăzi se împlinește o lună de când fata mea nu mai este printre noi. Nu mi-a mai trecut deloc, tot așa rău mă simt. Sunt tot pe antidepresive. Astăzi voi merge la mormânt la ea și voi da de pomană boabe pentru câinii străzii. Am în mașină deja cumpărate și când văd un patruped pe stradă o să opresc mașina să le dau. O să merg și la un adăpost pentru căței să dau de pomană. Eu mai trimit bani, în fiecare lună bani, la diferite adăposturi”, ne-a spus vedeta.

Anca Badiu, dependentă de calmante

Vedeta ne-a mai vorbit și despre cât de rău se simte în ultima perioadă, dar și cum trece de la o stare la alta, din cauza pastilelor care o ajută să se calmeze după ce a rămas fără „fetița” sa care și-ar dori să reînvie:

„Nu mă gândesc să înfiez sau să cumpăr alt cățeluș pentru că sunt în doliu. Nu sunt în stare să mă gândesc, la așa ceva acum, ce voi face pe viitor. O vreau doar pe ea înapoi, dar știu că ea nu se va întoarce înapoi așa că nu am încotro, trebuie să accept soarta. Trec printr-o perioadă foarte grea, iau și medicamente care nu sunt tocmai ok, dar nu am ce face.

Îmi este cam rău de vreo două săptămâni. Probabil până se obișnuiește corpul de la antidepresive. Mă simt foarte rău. Am anxietate, încep să tremor, am grețuri. Nu am vrut să mai iau calmante, dar nu pot suporta durerea. Sper să mă întărească Dumnezeu”.

Click! spune

Anca Badiu a ajuns  în atenția publicului în anul 2002 când devenea cea de-a patra solistă a trupei Class. Pe atunci, vedeta o înlocuia pe Mihaela Florea.

Alături de trupa Class, Anca Badiu a cunoscut succesul, a lansat albumul „Într-o zi” care includea și piesele „Luna mi-a zâmbit”, dar și „Într-o zi”. Astfel că din 2006, artista alegerea să înceapă o carieră solo, iar în 2007 lansa melodia „Nopți de dor”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net