Anca Badiu trăiește un coșmar! Uite prin ce clipe grele trece vedeta acum

#Exclusiv Click!

Anca Badiu (43 de ani) trece printr-o perioadă destul de dificilă sufletește! Vedeta a declarat pentru Click! că Sărbătorile de iarnă o să le petreacă doar cu cățelușul său, Bijou, care îi este la bine și la greu.

Fosta cântăreață de la trupa Class cu un ochi râde și cu altul plânge. După ce în urmă cu mai bine de zece ani, Anca Badiu se bucura de succesul muzical dorit iată că acele vremuri au apus de tot pentru artistă. Contactată de Click! vedeta ne-a mărturisit că a rămas singură cu patrupedul său și cu gândul la fratele ei care nu mai este printre noi.

Vezi și: Cum arată acum Anca Badiu: pare că a abandonat orice dietă după moartea fratelui

„Nu petrec Sărbătorile cu nimeni. Stau în casă cu iubirea mea, Bijou, pentru că are probleme mari cardiace. A făcut recent două crize foarte nasoale, ia și pastile, mergem la doctor. Sunt foarte necăjită cu el. Este un coșmar ceea ce trăiesc. Sper să se facă bine. Este sufletul, Bijou! Mereu am fost unul lângă celălalt”, a declarat Anca Badiu pentru Click!.

Anca Badiu își visează fratele 

În 2015, o veste șoc era să îi schimbe viața și gândurile Ancăi Badiu, asta după ce a aflat că fratele său, Mircea, a făcut un infarct, în vacanță, în Spania. Timpul a trecut, dar amintirile cu el nu i le poate șterge nimeni din minte.

„În fiecare zi îmi este dor de el. Eu am zis mereu că am două iubiri în viața mea: Bijou și fratele meu. Atât! L-am mai visat pe Mircea, îl visez de multe ori, dar nu știu să îți spun un vis anume. Am un tablou foarte mare cu el, pe perete, chiar în fața mea. Atunci când mă trezesc îl văd pe el. Aș putea să îți spun că simt că stau în pat cu el mereu”, a mai spus Anca Badiu, pentru Click!.

Click! spune

În anul 2002, Anca Badiu devenea cea de-a patra solistă a trupei Class. Vedeta o înlocuia atunci pe Mihaela Florea. Cântăreața a avut un succes la care nici nu a visat, căci a ajuns cu trupa chiar și la Eurovision cu piesa “Povestea unei mingi”, 2002.

De asemenea, alături de Class, Anca Badiu a lansat albumul „Într-o zi” care includea și piesele „Luna mi-a zâmbit” și „Într-o zi”. Însă, din 2006, cântăreața alegerea să înceapă o carieră solo, iar în 2007 a lansat melodia „Nopti de dor”.

Anca Badiu și Mihaela Cernea au rămas în relații bune, chiar dacă formația nu mai este pe piață cele două încă mai țin legătura și se apreciază una pe alta pentru ceea ce au reușit să facă în viață până la acest moment.

„Cu Mihaela nu am mai vorbit de ceva timp. Am văzut că și-a deschis un al doilea club, bravo ei. Este artist, face ce îi place. Mă bucur pentru ea și pentru realizările sale. Este o femeie puternică.”, a mai spus Anca, pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!