Cum arată acum Anca Badiu: pare că a abandonat orice dietă după moartea fratelui

Ultima actualizare:

    Ups! Bijou a fost la un pas să fie strivit de stăpâna lui
Ups! Bijou a fost la un pas să fie strivit de stăpâna lui

Problemele de familie, dar şi de sănătate ale Ancăi Badiu au făcut-o pe fosta solistă de la Class să se transforme şi să devină de nerecunoscut în ultimii ani. Din păcate, deşi a apelat la diverse cure de slăbire sau tratamente, solista a pierdut lupta cu kilogramele.

S-au dus vremurile în care fosta solistă de la trupa Class urca pe scenă, cânta, dansa şi era aplaudată de fani. Acum, Anca Badiu (39 de ani) are forme generoase, iar admiratorii cu greu ar mai recunoaşte-o dacă ar întâlni-o pe stradă. Pentru că solista a cam pierdut lupta cu kilogramele şi nu mai e deloc silfida cântăreaţă de acum ceva timp. Fotoreporterii Click! au surprins-o la pădure, în Băneasa, alături de un prieten, dar şi de Bijou, căţeluşul ei Chihuahua, după numele căruia şi-a personalizat şi numărul de înmatriculare de la maşină. Solista împreună cu animăluţul ţinut în lesă şi amicul ei s-au plimbat câteva minute prin pădure, apoi au revenit la maşină şi au plecat spre oraş. Masiva cântăreaţă a fost la un pas să-l calce pe Bijou care se tot învârtea printre picioarele ei. 

Vedeta avea 50 kg în tinereţe, însă acum a ajuns la 100 kg
Vedeta avea 50 kg în tinereţe, însă acum a ajuns la 100 kg


    Foto: Blitz
Foto: Blitz

De când nu a mai urcat pe scenă, solista a tot avut probleme de sănătate, iar în 2015, la începutul lunii august, a fost distrusă când a aflat că fratele ei, Mircea Badiu, care avea 43 de ani, a fost găsit mort în Spania, unde se afla în vacanţă. Şocant pentru solistă, mai ales că şi mama lor murise la aceeaşi vârstă, în aceeaşi zi a lunii, în urmă cu mai mulţi ani. „În aceea după-amiază a căzut şi a făcut infarct. Fusese stresat la muncă, fusese promovat ca asistent manager la un magazin de cosmetice din Londra. În plus, lua tot felul de pastile pentru a-şi mări masa musculară. Bea şi multă cafea, probabil consuma şi alcool. El a fost mai sensibil, în copilărie era mai slăbuţ şi şi-a dorit să meargă la sală. Aşa că în ultimii ani a mers la sala de forţă ca să facă muşchi. Îmi e dor de el şi încercăm cu toţii să trecem peste această dramă”, povestea Anca Badiu la vremea respectivă pentru Click!.

Anca Badiu şi-a luat căţelul în braţe şi a urcat într-un VW Golf cu număr BIJ
Anca Badiu şi-a luat căţelul în braţe şi a urcat într-un VW Golf cu număr BIJ

Timpul a trecut şi chiar dacă s-a resemnat, solista are în continuare probleme cu glanda tiroidă şi după ce a slăbit s-a îngrăşat din nou. În plus, Anca Badiu avea atacuri de panică din cauza unui tratament administrat prost. La vremea respectivă, în 2015, solista a ţinut şi un tratament cu antidepresive şi spunea că se simte bine, deşi mai avea stări de leşin.

Rita Mureșan s-a îngrăşat din nou

La 20 de ani, câştiga trofeul de Miss România, iar acum la 46 de ani a pierdut lupta cu kilogramele. S-a îngrăşat, a slăbit, şi acum are peste 100 de kilograme. În 2013 avea 110 kilograme şi s-a apucat de dietă. A renunţat la carne, a început să facă sport şi a reuşit într-un singur an să dea jos 40 de kilograme. În 2014, celebra Rita Mureşan cântărea doar 65 de kilograme, însă nu a reușit să păstreze această greutate. ”Când suntem stresaţi, luăm kilograme în plus ori ne cade părul. Bine că rămânem sănătoşi încă.. Pentru căderea părului există tratamente pe care să le faci anticipat! Pentru kilograme... întâi le luăm şi apoi vedem ce facem cu ele! Însă şi acolo există soluţii. Eu am parte de amândouă în general, dar şi de soluţii”, scria la un moment dat Rita Mureşan pe Facebookul ei.

În luna martie, Amalia Năstase «bătea» spre sută

După ce a devenit a treia oară mamă, fostei soţii a lui Ilie Năstase i-a fost greu să revină la silueta de odinioară şi s-a îngrăşat peste 30 de kilograme. În februarie, Amalia  Năstase (42 de ani) cântărea aproape 100 de kilograme, însă a luat măsuri rapid și deja are rezultate bune. După o consultație amănunțită, ei i s-a recomandat dieta oloproteică, bazată pe fructe și legume. Acum, după o lună și jumătate, Amalia cântărește cu 15 kilogarme mai puțin și  e tare mândră de reușita ei. 

image
image
image
image
image
image
2 will smith shutterstock 117907570 jpg jpeg
banner Aida Parascan png
banner irina loghin png
banner Nicoleta Voicu png
anamaria prodan 7 jpg
cub dan bittman png
veronica si viorel stegaru 2 jpg
cub kamara și Leon gif