Anca Badiu s-a transformat radical! Artista continuă lupta cu kilogramele în plus

Anca Badiu, fosta componentă a trupei Class, a pierdut de mult lupta cu dietele și cu kilogramele! Solista a făcut tot ce este posibil să revină la silueta pe care aceasta o avea pe vremea când activa în trupa CLASS, alături de Mihaela Cernea, dar nu s-a putut! Dezechilbrul hormonal, dar și problemele de sănătate și-au spus cuvântul.

cub anca badiu png

Acum un an, pe pandemie, Anca Badiu avea mult mai multe kilograme decât acum. Probabil izolarea la domiciliu a făcut ca solista să ia și mai multe kilograme. De ani buni, Anca se luptă cu dietele stricte, însă nu prea îi reușește mare lucru.

Cite╚Öte ╚Öi: Anca Badiu s-a luptat cu st─ârile de depresie dup─â moartea fratelui 

Fosta solist─â de la trupa Class a fost surprins─â, recent, la plimbare pe traseul Roman─â-Pia╚Ťa Doroban╚Ťi, cu ca╚Ťelu╚Öul ei, la bra╚Ť. Pesemne, medicul i-a recomandat Anc─âi plimb─âri c├ót mai lungi ╚Öi dese, c─âci mersul pe jos face minuni, se ╚Ötie, ├«n ce prive╚Öte silueta doamnelor cu probleme de greutate.

├Än timpul plimb─ârii sale prin centrul ora╚Öului, Anca a fost recunoscut─â de o doamn─â, cu care fosta solista de la Class s-a ├«ntre╚Ťinut mai bine de 15 minute. Apoi Anca ╚Öi-a reluat, lini╚Ötit─â, plimbarea.

stanga
dreapta
anca badiu 24 JPG
anca badiu 28 JPG
anca badiu 23 JPG
anca badiu 26 JPG
anca badiu 22 JPG
anca badiu 21 JPG
anca badiu 20 JPG
anca badiu 18 JPG
anca badiu 12 JPG
anca badiu 11 JPG
anca badiu 10 JPG
anca badiu 7 JPG
anca badiu 8 JPG
anca badiu 5 JPG
anca badiu 4 JPG
anca badiu 6 JPG
anca badiu 3 JPG
anca badiu 2 JPG
anca badiu 9 JPG
anca badiu 13 JPG
anca badiu 17 JPG
anca badiu 16 JPG
anca badiu 1 JPG

S-a îngrășat după moartea fratelui 30 de kilograme

Anca Badiu (43 de ani) f─âcea ravagii cu trupul ei, ├«n urm─â cu 20 de ani, pe vremea c├ónd activa ├«n trupa Class, al─âturi de Mihaela Cernea. Solista era una dintre cele mai sexy c├ónt─âre╚Ťe de la noi, ea pic├óndu-i la un moment dat cu troc p├ón─â ╚Öi fotbalistului Adrian Mutu.

Intrat─â ├«ntr-un con de umbr─â ├«n ultimii ani, Anca a luat propor╚Ťii inimaginabile ╚Öi s-a ├«ngr─â╚Öat peste 30 de kilograme. Solista a devenit, practic, de nerecunoscut pe strad─â! Momentul de cotitur─â pntru ea a fost moartea fratelui, care a dat-o peste cap hormonal ╚Öi psihic.

├Än 2015, la ├«nceputul lunii august, Anca a fost distrus─â c├ónd a aflat c─â fratele ei, Mircea Badiu, care avea 43 de ani, a fost g─âsit mort ├«n Spania, unde se afla ├«n vacan┼ú─â. Atunci I s-au declan╚Öat problemele cu tiroida. A sl─âbit ╚Öi s-a ├«ngr─â┼čat din nou, din cauza unui tratament administrat prost.

Vezi ╚Öi: Cum arat─â Anca Badiu: pare c─â a abandonat orice diet─â dup─â moartea fratelui 

Ulterior, vedeta a apelat la diverse cure de slăbire sau tratamente, însă nu a mai reușit să-și mai revină niciodată la silueta de acum 20 de ani. Anca Badiu a devenit celebră în show biz cu trupa Class, din care au mai făcut parte Mihaela Cernea, Vlad Cernea și Florin Cojocaru.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

anca pandrea 1 jpeg
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg
image png
Andreea, Cristi Balan
5 poza mare JPG
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
cristina rus jpg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
varujan vosganian paparazzi iunie 2022 (1) JPG
cub dan șucu png
cub andrei stefanescu png