Anca Badiu s-a transformat radical! Artista continuă lupta cu kilogramele în plus

Ultima actualizare:

Anca Badiu, fosta componentă a trupei Class, a pierdut de mult lupta cu dietele și cu kilogramele! Solista a făcut tot ce este posibil să revină la silueta pe care aceasta o avea pe vremea când activa în trupa CLASS, alături de Mihaela Cernea, dar nu s-a putut! Dezechilbrul hormonal, dar și problemele de sănătate și-au spus cuvântul.

cub anca badiu png

Acum un an, pe pandemie, Anca Badiu avea mult mai multe kilograme decât acum. Probabil izolarea la domiciliu a făcut ca solista să ia și mai multe kilograme. De ani buni, Anca se luptă cu dietele stricte, însă nu prea îi reușește mare lucru.

Citește și: Anca Badiu s-a luptat cu stările de depresie după moartea fratelui 

Fosta solistă de la trupa Class a fost surprinsă, recent, la plimbare pe traseul Romană-Piața Dorobanți, cu cațelușul ei, la braț. Pesemne, medicul i-a recomandat Ancăi plimbări cât mai lungi și dese, căci mersul pe jos face minuni, se știe, în ce privește silueta doamnelor cu probleme de greutate.

În timpul plimbării sale prin centrul orașului, Anca a fost recunoscută de o doamnă, cu care fosta solista de la Class s-a întreținut mai bine de 15 minute. Apoi Anca și-a reluat, liniștită, plimbarea.

S-a îngrășat după moartea fratelui 30 de kilograme

Anca Badiu (43 de ani) făcea ravagii cu trupul ei, în urmă cu 20 de ani, pe vremea când activa în trupa Class, alături de Mihaela Cernea. Solista era una dintre cele mai sexy cântărețe de la noi, ea picându-i la un moment dat cu troc până și fotbalistului Adrian Mutu.

Intrată într-un con de umbră în ultimii ani, Anca a luat proporții inimaginabile și s-a îngrășat peste 30 de kilograme. Solista a devenit, practic, de nerecunoscut pe stradă! Momentul de cotitură pntru ea a fost moartea fratelui, care a dat-o peste cap hormonal și psihic.

În 2015, la începutul lunii august, Anca a fost distrusă când a aflat că fratele ei, Mircea Badiu, care avea 43 de ani, a fost găsit mort în Spania, unde se afla în vacanţă. Atunci I s-au declanșat problemele cu tiroida. A slăbit și s-a îngrăşat din nou, din cauza unui tratament administrat prost.

Vezi și: Cum arată Anca Badiu: pare că a abandonat orice dietă după moartea fratelui 

Ulterior, vedeta a apelat la diverse cure de slăbire sau tratamente, însă nu a mai reușit să-și mai revină niciodată la silueta de acum 20 de ani. Anca Badiu a devenit celebră în show biz cu trupa Class, din care au mai făcut parte Mihaela Cernea, Vlad Cernea și Florin Cojocaru.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net