Anca Badiu: «Trag din greu la sală, ca să slăbesc 30 kg»

Ultima actualizare:

    2016. Anca Badiu îşi ia şi  căţeluşa de buzunar  la sala de sport
2016. Anca Badiu îşi ia şi căţeluşa de buzunar la sala de sport

Anca Badiu ( 37 de ani) făcea ravagii cu trupul ei, în urmă cu 20 de ani, pe vremea când activa în trupa Class, fiind una dintre cele mai sexy vedete. Iată însă că, odată cu retragerea de pe scenă, ea nu a dat atenţie dietei şi s-a îngrăşat enorm, în jur de 30 de kilograme. Sătulă să mai fie arătată cu degetul, solista a trecut la măsuri.

Viaţa sedentară şi decesul de anul trecut al fratelui ei, Mircea, au aruncat-o pe Anca în pragul depresiei. Recunoaşte că ajunsese să mănânce fără măsură şi că nu-i mai păsa cum arată.

Kilogramele au început să se depună. Abia acum a decis să ia măsuri: “Îmi doresc ca anul acesta să slăbesc 30 kg, acum am vreo 80. Vreau să ajung iar la acel aspect fizic pe care îl aveam când eram solistă în trupa Class. Am început anul în forţă, cu sport şi dietă strictă. Anul trecut a fost unul de doliu pentru mine, acum eu spun că mi-am pus ordine în idei şi mă simt mult mai bine. Voi fi iar vechea Anca Badiu, pe care cu toţii o plăceau”, a spus Anca pentru Click!


    2000. Anca Badiu era una  dintre cele mai  sexy soliste
2000. Anca Badiu era una dintre cele mai sexy soliste

Dar nici când trage din greu la sala de sport, vedeta nu reuşeşte să se dezlipească de căţeluşa ei de buzunar, Bijou, în vârstă de opt ani: “Mă stimulează fetiţa mea, dar îţi dai seama că nu te poţi concentra prea mult cu ea la sală. Este foarte cuminte şi de aia o mai iau uneori cu mine. Nu există căţeluş  mai cuminte decât Bijou, unde o pui acolo stă. Poate să doarmă întreaga zi”, ne-a mai povestit solista.

image
image
image
image
image
image
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net