Anca Badiu: «Trag din greu la sală, ca să slăbesc 30 kg»

simeon stalpnicul png
2016. Anca Badiu îşi ia şi căţeluşa de buzunar la sala de sport

Anca Badiu ( 37 de ani) făcea ravagii cu trupul ei, în urmă cu 20 de ani, pe vremea când activa în trupa Class, fiind una dintre cele mai sexy vedete. Iată însă că, odată cu retragerea de pe scenă, ea nu a dat atenţie dietei şi s-a îngrăşat enorm, în jur de 30 de kilograme. Sătulă să mai fie arătată cu degetul, solista a trecut la măsuri.

Viaţa sedentară şi decesul de anul trecut al fratelui ei, Mircea, au aruncat-o pe Anca în pragul depresiei. Recunoaşte că ajunsese să mănânce fără măsură şi că nu-i mai păsa cum arată.

Kilogramele au început să se depună. Abia acum a decis să ia măsuri: “Îmi doresc ca anul acesta să slăbesc 30 kg, acum am vreo 80. Vreau să ajung iar la acel aspect fizic pe care îl aveam când eram solistă în trupa Class. Am început anul în forţă, cu sport şi dietă strictă. Anul trecut a fost unul de doliu pentru mine, acum eu spun că mi-am pus ordine în idei şi mă simt mult mai bine. Voi fi iar vechea Anca Badiu, pe care cu toţii o plăceau”, a spus Anca pentru Click!

simeon stalpnicul png
2000. Anca Badiu era una dintre cele mai sexy soliste

Dar nici când trage din greu la sala de sport, vedeta nu reuşeşte să se dezlipească de căţeluşa ei de buzunar, Bijou, în vârstă de opt ani: “Mă stimulează fetiţa mea, dar îţi dai seama că nu te poţi concentra prea mult cu ea la sală. Este foarte cuminte şi de aia o mai iau uneori cu mine. Nu există căţeluş  mai cuminte decât Bijou, unde o pui acolo stă. Poate să doarmă întreaga zi”, ne-a mai povestit solista.

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
cub cristian arsinel png
florin zalomir
Ziua 55 a războiului Ucraina - Rusia Bucha FOTO Gettyimages
Stephanie Keith/Getty Images
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg