Ce spune Costin Craioveanu despre Mihaela Cernea? Declarațiile care o vor scoate din sărite pe noua soție

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Încurcate sunt căile în amor pentru Costin Craioveanu (47 de ani), fostul soț al Mihaelei Cernea (45 de ani),  care s-a recăsătorit la începutul acestui an cu “o fată credincioasă”, spune el, la trei luni de la divorțul de soție. Contactat de Click!, pictorul s-a ferit să ne vorbească despre noua lui parteneră, însă a vorbit tot de fosta.

Mihaela Cernea (45 de ani) și Costin Craioveanu au fost căsătoriți timp de 21 de ani. În urma acestui mariaj au rezultat doi copii frumoși de care sunt tare mândri.

Citește și: Mihaela Cernea s-a îmbogățit după divorțul de Craioveanu! Își lansează al doilea club în Centrul Vechi

La începutul acestui an, pictorul ne-a surprins pe toți cu o postare pe Instagram, ce era însoțită de un mesaj și o fotografie cu o domnișoară, în care își anunța fanii că s-a recăsătorit și este fericit în brațele actualei sale partenere, Ada.

Contactat de Click!, fostul soț al cântăreței de la trupa Class a vorbit de Mihaela Cernea.

„Ce să fac, sunt obosit. Acum sunt cu copiii pentru că ei încă sunt în vacanță. Dacă sunt ferici mă întrebi?! Cu Dumnezeu înainte. Oamenii buni au parte în viață doar de lucruri bune. Ce sa fac, viața este scurtă și trebuie să o trăim. Nu îmi doresc să vorbesc mai multe acum, pentru că aud copiii această discuție telefonică și nu vreau să îi afecteze deloc această separare între mine și Mihaela.”, a declarat Costin Craioveanu pentru Click!.

Divorț cu “cântec”

Separarea celor doi nu a fost una tacită, asta pentru că Mihaela Cernea își acuza fostul soț, în momentul separării, că ar fi fost agresiv fizic cu ea, după care a urmat și divorțul.

Ulterior, Costin a lansat tot felul de informații în spațiul public că ar fi intervenit alte persoane care le-ar fi distrus iubirea. Însă, în ciuda „războiului” dintre ei, Costin și Mihaela păstrează legătura pentru cei doi copii pe care îi au împreună: Leon (17 ani) și Leia (14 ani). Cei doi se mai întâlnesc ocazional, pentru că stau foarte aproape unul de celălalt.

„Eu cu Mihaela suntem vecini. Stăm la două străzi distanță. Ne mai intersectăm uneori atunci când mergem la magazin și vorbim despre copii cam atât nimic mai mult”, a mai spus Costin Craioveanu pentru Click!.

Anca Badiu, alături de Mihaela și Costin

Anca Badiu (43 de ani), fosta colegă de trupă cu Mihaela Cernea, este de părere că pictorul Costin Craioveanu încă o mai iubește pe femeia cu care are doi copii, chiar dacă s-a recăsătorit. Multe puteți citi aici, într-un articol exclusiv în care Anca lansează zvonuri care îi pot afecta căsnicia lui Costin Craioveanu.

Click! spune

Mihaela Cernea este o persoană foarte discretă și nu dorește să ofere detalii despre toată situația în care se află, cu atât mai puțin despre decizia pe care Costin Craioveanu a luat-o de a se recăsători. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!