Anca Badiu lansează zvonuri care îi pot afecta căsnicia lui Costin Craioveanu

#Exclusiv Click!

Costin Craioveanu (47 de ani), fostul soț al Mihaelei Cernea (45 de ani), s-a căsătorit la începutul acestui ani, la trei luni de la divorțul de fosta soție, cu o altă domnișoară. Contactată de Click!, Anca Badiu (43 de ani) ne-a declarat că este de părere că sufletul pictorului este încă la fosta soție cu care are doi copii.

Costin Craioveanu și Mihaela Cernea s-au despărțit oficial după mai bine de două decenii de conviețuit împreună. În momentul separării lor, fosta componentă de la trupa Class, declara în spațiul public că bărbatul ar fi fost violent cu ea după care, la scurt timp, a dezmințit acest lucru.

Citește și: Viaţa după divorţ. Mihaela Cernea, dezvăluiri despre noua viață!

Timpul a trecut, cei doi au divorțat, și se pare că nu mai există cale de împăcare între ei, deoarece Costin Craioveanu s-a recăsătorit zilele trecute cu Ada, “o fată credincioasă”, spune el.

Contactată de Click!, Anca Badiu, fosta colegă a Mihaelei Cernea de la trupa Class, ne-a spus că, în opinia ei, Costin încă se mai gândește la Mihaela, chiar dacă s-a recăsătorit imediat după divorț.

Mai vezi și: Mihaela Cernea, schimbare radicală în divorțul de Costin Craioveanu! A agresat-o fizic sau nu?

„Cu Mihaela nu m-am mai auzit deloc în ultima perioadă. Lui Costin i-am scris, zilele trecute, un comentariu și i-am urat „casă de piatră”. O să îl și sun în perioada următoare și o să îl rog să îmi facă un tablou cu Bijou. Să mai treacă din Sărbători.

Nu știu ce este în sufletul lui Costin, acum, doar el știe. Poate o iubește pe acea fată, cine știe? Am un feeling că inima lui este tot la Mihaela. Sunt de părere că oamenii singuri recurg la astfel de lucruri când se simt singuri. Nu ai cum să dai uitării atât de mulți ani petrecuți alături de Mihaela.

Costin este înnebunit după copiii lui. Mie îmi pare rău de ei doi s-au separat. Erau extraordinari împreună. El tot timpul când venea acasă nu venea niciodată cu mâna goală iar la intrarea în casă Costin tot timpul o pupa pe frunte pe Mihaela.

Mihaela este o persoană foarte discretă și nu o să spună nimic, pentru că nu este genul de persoană să își spele rufele în public.”, a spus Anca Badiu, pentru Click!.

Iată și: Costin Craioveanu, scandal cu Mihaela Cernea! Mesaj dur în plin divorț: «De ce ai stat cu mine 21 de ani, dacă nu m-ai iubit?». Ce acuzații îi aduce

Costin Craioveanu, mândru de noua sa soție

Încă din prima zi a acestui an, fostul soț al Mihaelei Cernea ne-a surprins pe toți. Artistul a postat pe contul său de Instagram o fotografie alături de o domnișoară misterioasă, cu un mesaj în care îi anunța pe internauți că și-a refăcut viața.

„Azi 1.01.23 de ziua Sfântul Vasile cel Mare și după 21 de ani de căsătorie încheiați în septembrie, cu doi copii frumoși și talentați cu momente frumoase iubire și respect cu mii de tablouri și concerte frumoase, am luat-o pe drumuri separate, unul cu Hristos și muzica godspel, altul pe party-uri și muzică electronică & underground.

Tatăl meu îmi spunea că nu poți fi "sclav" la doi stăpâni. Am ales acest drum, bun, prost doar EL știe. Este soția mea, o fată credincioasa și-i mulțumesc părintelui meu Arsenie Boca și tatălui meu din Cer pentru ea. Vă doresc un an nou plin de iubire, fără orgolii sau supărări. Ea este Ada Craioveanu și vă dorim La mulți ani.”, a scris Costin Craioveanu pe Facebook.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!