Pictorul Costin Craioveanu, noi acuzații în divorțul de Mihaela Cernea: „Niște țărănoi de pe Sălăjean mi-au distrus familia”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Apar noi acuzații în divorțul dintre Mihaela Cernea, solista de la trupa Class, și pictorul vedetelor, Costin Craioveanu. Disperat că a fost părăsit și abandonat de soție, pictorul a răbufnit, din nou! A făcut o nouă declarație, cel puțin bizară, în care anunță cu tristețe destrămarea familiei din cauza unor „țărănoi de pe Sălăjan”.

Costin Craioveanu plânge după Mihaela Cernea Sursa: Instagram
Costin Craioveanu plânge după Mihaela Cernea Sursa: Instagram

Culisele divorțului dintre Mihaela Cernea și Costin Craioveanu sunt cât se poate de încâlcite. Solista nu vrea, în ruptul capului, să dezvăluie care au fost motivele care au dus la ruptură, lăsând loc la tot felul de speculații.

Mihaela Cernea s-a mărginit doar să anunțe, prin intermediul Click!, în luna martie, că a depus actele de divorț la Judecătoria Sectorului 5, acolo unde, în ianuarie, solista introdusese un ordin de restricție împotriva soțului său.

Așa a aflat și Costin Craioveanu, tot din Click!, că soția sa divorțează. Pictorul vedetelor a turbat că pierde femeia iubită și s-a dezlănțuit, în miez de noapte, pe Instagram, făcând tot felul de acuzații și negând că ar fi fost violent cu soția sa, în ciuda ordinului de restricție emis de autorități.

Acum, însă, divorțul pare să fi ajuns în faza finală. Pictorul Costin Craioveanu a venit cu noi acuzații legate de motivele rupturii definitive dintre el și Mihaela Cernea.

Azi, 29 septembrie 2022 ....Cea mai frumoasă familie din România s-a destrămat, azi, din cauza unor țărănoi de pe Sălăjean! Asta e viața ….tot timpul voi avea grijă de ei”, a scris Craioveanu, disperat, tot în miez noapte, pe Instagram, lăsând să se înțeleagă că între el și soția sa au intervenit diverse persoane.

Pictorul vedetelor pare că, în sfârșit, a acceptat divorțul, după ce, inițial, nu credea că familia sa se va destrăma. Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au pus capăt unei căsnicii de 18 ani. Au impreună doi copii, pe Leon, de 17 ani şi pe Leia, de 14 ani.

Să iubești un om 21 de ani și...nimic din cele spuse pe la ziare și judecători să fie 15 la sută adevăr? De ce ai stat iubita mea cu mine, dacă nu mă iubești, 21 de ani?”, s-a plâns pictorul, într-un alt mesaj publicat tot la disperare, pe Instagram.

Mihaela Cernea, ordin de restricție împotriva soțului!

Scandalul dintre Mihaela Cernea și Costin Craioveanu a debutat la începutul anului. Pe 19 ianuarie 2022, solista de la Class, crerea ordin de restricţie împotriva soţului său, Costin Craioveanu, după ce acesta ar fi agresat-o fizic. Ordinul a fost emis pe 20 ianuarie şi nu i-a dat voie pictorului să se apropie la mai puţin de 200 de metri de soția sa, timp de trei luni.

Bărbatul a lovit două maşini în cartierul Cotroceni, chiar pe strada pe care locuieşte Mihaela Cernea. Mai multe surse au susținut atunci că pictorul se afla sub influența alcoolului. Costin Craioveanu a fost testat, iar oamenii legii au descoperit că avea o alcolemie de 0.56 mg/l şi a fost dus la INML. Poliţia a deschis atunci dosar penal pe numele lui Craioveanu.

„Eu, Craioveanu, nu mi-am bătut niciodată soția!"

Eu, Craioveanu, nu mi-am bătut niciodată soția, doar am făcut dragoste cu ea. Și are și doi super copii. Eu pictez și am grijă de oameni fără familii.”, a declarat ulterior Costin Craioveanu, apărându-se.

Tot în aceeași perioadă, mai precis în ziua de 12 ianuarie, pictorul a fost bătut de mai mulți indivizi necunoscuți, care l-au lăsat cu multiple leziuni. Agresiunea asupra lui Costin Craioveanu a fost anterioară, însă, accidentului pe care pictorul l-a făcut în cartierul Cotroceni și în urma căruia acesta a primit ordinul de restricție.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net