Anca Badiu, dezvăluiri despre divorțul dintre Mihaela Cernea și pictorul Costin Craioveanu

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vestea că Mihaela Cernea a divorțat de soțul său după 18 ani de mariaj a luat prin surprindere pe toată lumea, având în vedere că nimeni nu știa că cei doi ar avea probleme în cuplu. Anca Badiu, una dintre prietenele îndrăgitei artiste, dar totodată și fosta colegă din trupa Class, ne-a dezvăluit că blondina nu trece tocmai printr-o perioadă atât de favorabilă, dată fiind situația.

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu, cunoscut drept pictorul vedetelor, au divorțat! Cei doi au pus punct unui mariaj de aproape două decenii. La începutul au apărut primele zvonuri cu privire la divorț, după care a fost confirmat de cei doi foști parteneri de viață. Artista l-a acuzat de violență domestică pe soțul, informații neconfirmate de pictor.

De altfel, se mai știe că vedeta a cerut din partea oamenilor legii și un ordin de restricție împotriva lui Costin Craioveanu. Cei doi au împreună doi copii, pe Leon, în vârstă de 17 ani, și pe Leia, de 14 ani. Mihaela Cernea a dat mai multe detalii, ulterior, dezmințind, la rândul ei, zvonurile cu privire la agresiune.

Vezi si: Viaţa după divorţ. Mihaela Cernea, dezvăluiri despre noua viață!

Anca Badiu: „Nu cred că îi este ușor acest divorț Mihaelei”

Contactată de Click!, Anca Badiu, una dintre cele mai apropiate persoane ale Mihaelei, ne-a oferit primele declarații despre divorțul artistei.

„Nu cred că îi este ușor acest divorț. Faptul că o leagă atâția ani de Costin, îți dai seama că nu e ușor. Au și copii împreună, dar din ce am simțit-o eu, ea este foarte ok, este bine, plină de viață. Vreau să îți mai zic că niciunul dintre noi, cei din trupa Class, eu, Florin, Vlad sau Mihaela, nu discutăm despre un scandal sau despre problemele personale, nu ne-a plăcut niciodată să ieșim cu astfel de lucruri în evidență.”, a declarat Anca Badiu, pentru Click!.

Anca Badiu, fosta componentă de la trupa Class, ne-a vorbit și despre relația apropiată pe care o are cu Mihaela Cernea.

„Cu Mihaela am vorbit recent. M-a invitat la clubul său pe care l-a deschis în Centrul Vechi, dar eu nu m-am dus. Așa că, mai în glumă, mai în serios mi-a zis că vine după mine cu poliția și mă ia de acasă. Este o femeie foarte mișto, plină de viață, de care mă leagă multe amintiri frumoase. Îmi doresc să revin în industria muzicală. Până de Revelion sper să lansez o piesă cu nepoțica mea și să avem succesul dorit. Nepoata mea este frumoasă, arată bine, are voce. Este super. O să o vedeți cât de curând că nu mint.”, a declarat Anca Badiu, pentru Click!

Click spune!

Mihaela Cernea a cunoscut celebritatea datorită trupei Class. Vedeta a avut foarte multe apariții de succes, printre care și cea de la “Școala vedetelor”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net