Anca Badiu, în doliu! Vedeta a ajuns să stea doar pe antidepresive: „Era ca și copilul meu!”

Anca Badiu (43 de ani) are sufletul rupt în două de durere, de două săptămâni! „Copilul ei”, așa cum îi plăcea ei să o alinte pe cățelusa sa, Bijou, a murit și i-a lăsat un gol adânc în inimă, pe care doar iubitorii de animale îl pot înțelege. Contactată de Click!, fosta componentă a trupei Class ne-a dezvăluit că de când a rămas fără îngerașul său, a ajuns să fie dependentă de calmantele care se pare că nu își fac efectul.

Anca Badiu și cățelușa ei chihuahua au avut o relație specială timp de 14 ani! Însă, recent, fosta cântăreață a rămas singură din cauză că micuța Bijou, în urma unor probleme medicale pe care le avea în ultima perioadă, a murit, astfel că Anca a rămas, spune ea „singură pe lume”.

“Nu sunt bine deloc. Sunt chiar foarte rău din cauză că au trecut câteva zile de când cățelușul meu, Bijou, a murit. Știți și voi că ea avea probleme de mai mult timp cu inima și uite că acum au reușit să îi pună capac. Din septembrie a început să tușească destul de rău! Atunci am dus-o la medic să o trateze, dar nu i-a trecut... Iar de la o lună la luna a ajuns în faza terminală. M-am chinuit foarte mult cu ea. Nu sunt deloc bine acum, pentru că Bijou era ca și copilul meu. Mă simt incompletă fără copilul meu, mă simt goală.

Citește și - Anca Badiu: "Şocul de la moartea fratelui meu mi-a provocat un dezinteres total de a mă ocupa de mine"

Am noroc de vecinul meu care mai stă de vorbă cu mine și îmi mai alină durerea. Am fost și la preot să vorbesc cu el după ce a murit Bijou. O aveam de 14 ani, nu de câteva luni, era parte din mine. Ea mă liniștea pe mine când mă uitam în ochișorii ei așa lini și curați. Mă iau așa valuri prin corp din cauză că am pulsul mic și tensiunea mare. Astăzi dimineața m-am trezit de la ora șase. Am crezut că fac infarct inițial. Am văzut negru în fata ochilor, m-am trezit cu o stare de rău”, a declarat Anca Badiu pentru Click!

Anca Badiu, dependentă de calmante

Fosta interpretă de muzică ușoară ne-a mai mărturisit că nu se poate echilibra deloc din punct de vedere emoțional așa că a ajuns să fie dependentă de pastile care reușesc cât de cât să o aducă pe linia de plutire.

„Încerc să trec peste toată durerea ce s-a lăsat pe sufletul meu, dar nu pot pentru că nu îmi este deloc ușor. Nici când a murit fratele meu nu am suferit atât de mult. Am foarte multe amintiri frumoase cu ea. Am simțit că Bijou a așteptat să treacă Revelionul, după să moară.

Acum iau calmante să mă pot echilibra, dar o să merg și la doctor, deja mi-am făcut programare, să îmi facă o schemă de tratament cu antidepresive. Am înmormântat-o într-o cutie foarte frumoasă cu pernuța ei, cu un bilețel cu mesaj, dar și cu zgarda ei. I-am făcut o înmormântare frumoasă. Am pupat-o înainte să moară și i-am zis: te iubește mami", a conchis, pentru Click!, Anca Badiu.

Click! spune

Anca Badiu a ajuns în atenția publicului după ce a făcut parte din trupa Class. Vedeta nu este implicată în acest moment, spune ea, în nicio relație amoroasă, astfel că singura comoară din viața sa era cățelușa ei, Bijou.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net