Andreea Bănică a pus pe picioare un hotel de lux! Cum arată locația de la malul mării și cât a investit artista

#Exclusiv Click!

Andreea Bănică pleacă, în acest weekend, la mare cu toată familia ca să supervizeze lucrările de finalizare ale hotelului ei de la Eforie Nord. Stabilimentul de patru stele e aproape gata să primească turiștii ce vor veni vara aceasta pe litoralul românesc. Solista s-a întrecut pe sine și a făcut lux!

Trei ani de zile i-a luat Andreei Bănică până și-a văzut visul cu ochii. Este vorba de hotelul de patru stele, de pe faleza de la Eforie Nord, localitatea ei natală, care este gata de abia acum să-și primească cum trebuie turiștii. Lucrările la stabilimentul de la malul mării au fost demarate pe pandemie, însă au tot avut întreruperi. 

Acum, la hotel se fac ultimele ultimele lucrări, iar Andreea și soțul ei, Lucian Mitrea, vor da o fugă în acest weekend la mare, să supervizeze activitatea.

„Apartamentele sunt foarte spațioase”

La hotel de lucrează chiar acum la foc continuu pentru confortul turiștilor care vor veni la vară. S-au tot făcut lucrări din toamnă, se mai fac încă lucrări acolo.

În weekend plecăm la mare pentru a finaliza o parte dintre apartamente. Ceea ce vă pot spune este faptul că apartamentele sunt foarte spațioase. E un aparthotel cu mai multe tipuri de camere și apartamente”, a anunțat Andreea Bănică, foarte încântată de ce a ieșit din mâinile muncitorilor.

Hotelul este situat la malul mării, cu plaja Debarcader și plaja Eforie Nord în apropiere.

„Hotelul are și parcare subterană”

În perioada aceasta s-au făcut completări și la recepție, de la spații de depozitare, placări de pereți, stâlpi, lumini, uși etc.

Parcarea subterană a fost și ea finalizată. Sunt doar două hoteluri în Eforie Nord care au parcare subterană”, a mai dezvăluit solista, dornică de pe acum să stârnească interesul turiștilor, care vor să aleagă hotelul ei pentru sejurul de pe Litoral, din vara aceasta.

Și-a vândut casa de la Eforie pentru a ridica aparthotelul

Andreea Bănică și soțul ei, impresarul Lucian Mitrea, sunt originari din Eforie Nord și dețin mai multe proprietăți în zonă, inclusiv terenul pe care au ridicat hotelul.

Hotelul de patru stele este dispus pe trei nivele ce găzduiesc doar apartamente, iar parterul e destinat unui spațiu comercial. Andreea Bănică deținea o casă în Eforie Nord, dar a decis să o vândă și a investit toți banii în acest hotel de lux

Am bagat mulți bani acolo și sperăm să îi și scoatem, tocmai de aceea am și vrut să facem acest hotel!”, a declarat Andreea Bănică, pentru Click!

Andreea Bănică și soțul ei, impresarul Lucian Mitrea, trăiesc o poveste de dragoste de aproape 30 de ani. Sunt originari din Eforie și s-au cunoscut pe vremea când erau adolescenți. Lucian Mitrea a fost primul bărbat din viața Andreei Bănică, dar și impresarul ei. Au împreună doi copii superbi, Maria Sofia și Noah.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net