Top 5 cele mai tari comedii de pe Netflix. Dacă le vezi, ai porția de râs garantată

Click! v-a pregătit un top 5 cu cele mai tari comedii de pe Netflix! Au fost lansate în 2023 și nu trebuie să le ratezi deloc!

netflix shutterstock jpg

You People

„You People”, o poveste de dragoste foarte fresh și amuzantă, cu Jonah Hill și Lauren London în rolurile principale, care are toate ingredientele pentru un rom-com de succes! Co-scris de Jonah Hill și Kenya Barris și cu o distribuție genială, filmul prezintă un nou cuplu: Ezra, un broker evreu, și Amira, o femeie musulmană de culoare. Cei doi se confruntă cu provocări culturale atunci când încearcă să își prezinte părinții unul celuilalt chiar înainte de nuntă. Este o interpretare răvășită a stereotipurilor căsătoriei interconfesionale și interasionale promite hohote de râs.

Your Place or Mine

Legendele comediilor romantice Reese Witherspoon și Asthon Kutcher vin în rolul lui Debbie și Peter, cei mai buni prieteni care se știu de o viață și cu firi total diferite. În timp ce Debbie își dorește o viața liniștită alături de fiul ei, în LA, Peter vrea o viața cu totul nouă în New York. Cei doi decid să facă schimb de vieți și case pentru o săptămână, și astfel descoperă că ceea ce își doreau poate fi mult mai diferit decât s-ar fi gândit. Între timp, pare că dragostea începe să plutească!

We Have a Ghost

Această comedie Netflix oferă o cu totul altă perspectivă asupra filmelor cu case bântuite! Familia lui Kevin decide să se mute într-o casă nouă, însă aceștia habar nu au că noua lor locuință este bântuită! Și nu de oricine, ci de o fantomă pe nume Ernest pe care Kevin o ajută să afle adevărul din spatele crimei. Băiatul însă decide să posteze pe rețelele de socializare un clip cu fantoma care devine viral, și astfel se trezește la ușă CIA-ul!

A Tourist's Guide to Love

O directoare executivă (Rachael Leigh Cook) care a trecut printr-o despărțire acceptă misiunea de a călători sub acoperire pentru a afla mai multe despre turismul din Vietnam. Pe parcurs, femeia începe să descopere dragostea și ce înseamnă o viață plină de aventură alături de ghidul ei vietnamez expat, jucat de Scott Ly. Cei doi însă, decid să o ia pe un alt drum lla bordul autobuzului lor turistic și ajung să exploreze viața în zone uimitoare ale țării. 

The Cloned Tyrone

Film ce urmărește un mister polițst ce te ține cu sufletul la gură. O serie de evenimente ieșite din comun face un trio inedit (Boyega, Foxx și Parris) să investigheze o conspirație guvernamentală. Dacă nu pare să existe multă comedie în acea descriere, atunci urmăriți doar Foxx și Parris în teaserul hilar.

image
image
image
image
image
image
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net