VIDEO Ron Perlman, reacție furibundă la adresa unui politician din SUA: «Porc nazist!»

Ultima actualizare:

Actorul Ron Perlman s-a revoltat împotriva guvernatorului de Florida, Ron DeSantis, care a dat o lege ce interzice educația în școli cu privire la orientarea sexuală. Artistul consideră ca proiectul legislativ încalcă dreptul la liberă exprimare. 

Ron Perlman (sursa foto Getty Images)
Ron Perlman (sursa foto Getty Images)

Ron Perlman nu este doar un mare actor, ci și un apărător feroce al Primului Amendament din Constituția SUA, ce vizează dreptul la exprimare liberă, așa cum demonstrează un mesaj recent pe care l-a postat pe rețelele de socializare. 

Citește și Bruce Willis, diagnosticat cu o boală cruntă. Se retrage din actorie

Perlman s-a exprimat vehement împotriva legii propuse de guvernatorul DeSantis, care interzice educația cu privire la orientarea sexuală în școli. Această măsură a fost numită de activiștii LGBTQ+ legea ,,Nu spune gay", pentru a sublinia discriminarea la care este supusă minoritatea sexuală din cadrul comunității. 

„Bună dimineața, guvernatorule DeSantis, Ron aici. «Nu spune gay?» Sa nu spui? Acestea sunt primele două cuvinte dintr-o propoziție rostite de un lider politic al unui stat din Statele Unite ale Americii? Nu spune?... Nenorocitule, porc nazist! Primul Amendament. Citește despre asta și atunci să candidezi pentru o funcție.”, au fost cuvintele lui Ron Perlman. 

Dear ⁦@GovRonDeSantis⁩ … pic.twitter.com/FvSkideBvz

— Ron Perlman (@perlmutations) March 29, 2022

Florida interzice educația despre orientarea sexuală în școli

Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, a semnat luni un proiect de lege care interzice instruirea privind orientarea sexuală și identitatea de gen a copiilor de grădiniță și a elevilor de școală primară. Această măsură a atras critici din partea celor care consideră că această lege marginalizează persoanele LGBTQ.

Citește și Jim Carry, despre gestul lui Will Smith de la gala premiilor Oscar: «L-aș fi dat în judecată și aș fi cerut 200.000.000 de dolari»

Legislația propusă de guvernatorul DeSantis, republican și potențial candidat la președinția din 2024, a adus în prim-plan conflictele culturale din SUA. Susținătorii LGBTQ, studenții, democrații, industria divertismentului și Casa Albă au numit această măsură, legea „Nu spuneți gay” pentru a scoate în evidență caracterul discriminatoriu. 

DeSantis și alți republicani au spus în repetate rânduri că măsura este una rezonabilă și că părinții, nu profesorii, ar trebui să educe copii pe subiecte legate de orientarea sexuală și identitatea de gen.

Legea a intrat în vigoare la doar câteva zile după ce DeSantis a semnat un proiect de lege separat care poate restricționa cărțile pe care școlile elementare le pot păstra în bibliotecile lor sau le pot folosi pentru instruire, notează Associated Press

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net