Bruce Willis, diagnosticat cu o boală cruntă. Se retrage din actorie

Ultima actualizare:

Bruce Willis se va retrage din cariera de actorie, după ce a fost diagnosticat cu afazie, o boală care afectează abilitatea de a comunica. Anunțul a fost făcut de membrii familiei actorului de 67 de ani, pe social media, miercuri (30 martie).

Bruce Willis foto: AFP
Bruce Willis foto: AFP

Mesajul că Bruce Willis se renunță la cariera în actorie, după ce a fost diagnosticat cu afazie, a fost publicat de fiica sa, Rumer, pe pagina ei de Instagram.

Pentru susținătorii incredibili ai lui Bruce, am vrut, ca o familie, să anunțăm că iubitul nostru Bruce are niște probleme de sănătate și a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează abilitățile cognitive. Drept rezultat al acestui diagnostic, după o perioadă de gândire, Bruce a decis să se retragă din cariera care a însemnat atât de mult pentru el”, a fost mesajul, care este însoțit de o imagine cu actorul într-un halat de baie și ochelari de soare.

Imaginea distribuită de fiica lui Bruce, Rumer foto: instagram
Imaginea distribuită de fiica lui Bruce, Rumer foto: instagram

”Vom trece peste asta ca o familie puternică și vrem ca admiratorii lui să ia parte la tot, pentru că știm cât de mult înseamnă el pentru voi, dar și cât însemnați voi pentru el. Este o perioadă extrem de dificilă pentru familia noastră și am aprecia dacă ne-ați oferi iubire, compasiune și sprijin în continuare”, au mai fost cuvintele publicate în mesajul care este semnat de fosta soție, Demi Moore, fiicele celor doi, Rumer, Scout și Tallulah, dar și actuala soție Emma și fiicele lor Mabel și Evelyn.

Ce este afazia

Conform cnn.com, afazia este o tulburare care te lasă fără abilitatea de a comunica și poate fi cauzată de un atac cerebral, o lovitură la cap, o tumoare pe creier sau o altă boală precum demența. Este des întâlnită în rândul persoanelor peste 65 de ani.

Bruce Willis, unul dintre cei mai profitabili actori de la Hollywood

Bruce Willis a devenit faimos după serialul ”Moonlighting”, difuzat între 1985 și 1989, în care a jucat alături de Cybill Shepherd. Actorul de 67 de ani a fost unul dintre cele mai profitabile stature ale anilor 80 și 90, mai ales grație francizei Die Hard. El a mai jucat în filmele ”Pulp Fiction”, ”Al cincilea element”, ”12 maimuțe”, ”Al șaselea simț” , dar și în comedii precum ”Uite cine vorbește”.

Bruce Willis a fost însurat timp de 23 ani cu Demi Moore (59 de ani), din 1987 până în 2000. Ei au trei fete împreună. Cu actuala soție, Emma (43 de ani), e însurat din 2009.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net