Demi Moore, adevărul despre divorţul de Bruce Willis: «Mi-a dat papucii după ce m-a înşelat»

2 iunie 2021
article img
Pandemia de COVID-19 l-a prins pe Bruce la vila din Idaho a lui Demi Moore, unde a stat aproape o lună

În sfârşit a rupt tăcerea! Demi Moore a dezvăluit în premieră cum i-a dat papucii Bruce Willis. Actriţa de 58 de ani a povestit recent cum i s-a năruit viaţa în anul 2000, când cariera ei era pe butuci, iar Bruce Willis i-a spus că vrea să divorţeze.

Actriţa în vârstă de 58 de ani  a dezvăluit într-un interviu că Bruce Willis, acum în vârstă de 66 de ani, i-a spus că nu crede în monogamie şi că se simte sufocat de căsnicie. Demi a fost convinsă că avea o amantă şi a început să fie atentă la tot ce făcea. Aşa a descoperit că relaţia lui Bruce cu actriţa January Jones este mai mult decât suspectă. Abia după mulţi ani, Demi a prins-o pe January şi a întrebat-o direct dacă s-a culcat cu Bruce. Răspunsul a şocat-o: ”Nu mi-aş fi tras-o în veci cu boşorogul ăla!” a spus January.

Demi Moore a fost măritată cu Freddy Moore (1980-1985), Bruce Willis (1987-2000) şi Ashton Kutcher (2005-2013). Însă în ciuda tensiunilor inevitabile dintre ei, Bruce Willis şi Demi Moore au realizat în anul 2000 că trebuie să fie în continuare o familie pentru cele trei fiice ale lor.

De altfel, Tallulah, acum în vârstă de 27 de ani, a recunoscut în urmă cu doi ani că ”nu a simţit niciodată că face parte dintr-o familie destrămată”. Declaraţia ei a fost confirmată de-a lungul timpului şi de surorile ei mai mari Scoutt, 29 de ani, şi Rumer, 32 de ani.

Bruce Willis s-a însurat apoi cu fotomodelul Emma Heming, de 42 de ani, care i-a dăruit două fiice, pe Mabel, 9 ani, şi Evelyn, 6 ani.

Atât Bruce, cât şi Demi au evitat să facă declaraţii cu privire la cauzele despărţirii, mai mult decât atât, au glumit în repetate rânduri cu ziariştii că ”se iubesc ca în prima zi, numai că în acte au avut loc nişte schimbări de statut”.

Între lunile martie şi aprilie 2020, Bruce Willis a petrecut aproape o lună întreagă la vila lui Demi Moore din statul Idaho, unde s-a ascuns de pandemie. În tot acest timp, soţia lui, Emma Heming,  a stat în vila lor din Los Angeles cu cele două fetiţe. Şi asta pentru că una dintre ele s-a accidentat când s-a plimbat prin parc şi a trebuit să facă antitetanos şi să fie ţinută sub observaţie de doctori.