Carmen Tănase, dezvăluiri despre „a doua sa mamă”: „Cred că am făcut ceva bine într-o viaţă anterioară şi...”

Ce mare actriță a fost a doua mamă și mentor pentru Carmen Tănase? Îndrăgita vedetă din serialul „Clanul“ a vorbit în cadrul emisiunii „Reţeaua de Idoli“, difuzată la TVR 2, luni seară, de la ora 21.00, despre parcursul său artistic, cei peste 40 de ani de carieră și cea pe care a considerat-o a doua mamă.

Cine este cea pe care Carmen Tănase a considerat-o a doua mamă
Cine este cea pe care Carmen Tănase a considerat-o a doua mamă

În ciuda faptului că în tinerețe visa să devină medic veterinar sau zootehnist, deoarece „este bolnavă cu animalele”, pasiunea actriţei Carmen Tănase pentru scenă este binecunoscută și a avut șansa de a fi elevă şi a se forma alături de un nume uriaş al teatrului românesc: actriţa Olga Maria Tudorache.

Carmen Tănase: „Odată ce o cunoşteai, acolo rămâneai, lipit”

„E ciudat că în ultima vreme am tot vorbit despre Olga Tudorache. Cred că am făcut ceva bine într-o viaţă anterioară şi am reuşit să nimeresc la ea. A fost profesoara mea şi, cumva, a doua mea mamă, căci aşa era relaţia noastră. Altfel nu-mi explic acest noroc. Olga era un copil mare, era extrem de sensibilă şi emotivă. Şi Dumnezeu i-a dat carcasa aceea, aşa cum se întâmplă la arici. Aricilor le-a dat Dumnezeu ţepii, pentru că sunt extrem de fragili pe dinăuntru.

Odată ce o cunoşteai, acolo rămâneai, lipit, nu mai aveai cum să pleci vreodată. Olga Tudorache rămâne în viaţa mea o persoană însemnată cu roşu, cu fierul roşu. Am învăţat imens doar uitându-mă la ea. Nu trebuia să-mi spună nimic pentru că înţelegeam tot. O actriţă uriaşă. Ne duceam să o vedem la fiecare spectacol. Ştiam spectacolele ei pe dinafară şi, cumva, cred că am învăţat meserie aşa, văzând cum face Olga.

Avea extraordinar de mult umor. Noi am făcut vacanţe... cam toate vacanţele le-am făcut împreună la mare. Am jucat alături de ea la Teatrul Mic din anul 2 de facultate. Ne-a luat pe mine şi pe Radu Duda. Era o extraordinară onoare la vremea aceea”, a declarat actrița, potrivit Adevărul.ro.

Cel mai important lucru din viaţa ei rămâne pasiunea de a fi pe scenă

Carmen Tănase a debutat la Teatrul Național „Vasile Alecsandri“ din Iași. Din 1990, actrița joacă pe scena Teatrului Odeon, de asemenea a menționat că este extrem de punctuală și nu întârzie niciodată la repetiţii pentru că „sunt de modă veche, semăn cu bunică-miu, care dacă avea tren la ora 5.00, pleca de acasă de la ora 1.00“. Marea actriță a depășit momentele grele din viață cu umor, iar cel mai important lucru din viaţa ei rămâne pasiunea de a fi pe scenă.

„Pe scenă, n-am pierdut niciodată, ba chiar am câştigat. Pe scenă mă simt cel mai bine, mai bine decât acasă. Acasă nu prea am timp să stau şi când am timp, am foarte multă treabă. Dar pe scenă, deşi am treabă, mă relaxez, mă redescopăr şi aici îmi trec toate durerile. Uit tot când bate gongul. Apoi problemele revin când lumina se stinge. Asta nu s-a schimbat niciodată şi, bineînţeles, relaţia şi dragostea pe care o am pentru fiul meu. Asta nu se va schimba niciodată”, a mai spus Carmen Tănase.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net