Interviu fabulos! Carmen Tănase, manechin la 61 de ani: „Am ajuns să fac numai nefăcute!”

Ultima actualizare:

Carmen Tănase a reușit să surprindă pe toată lumea, joi, 14 septembrie, la un eveniment monden de excepție. Celebra actriță a acceptat provocarea de a defila pe podium la vârsta de 61 de ani. Vizibil emoționată, dar în același timp amuzată de conjunctura în care se afla, vedeta a povestit pentru Click! cum a fost momentul în care a fost manechin pentru Cera Mihăilescu.

Carmen Tănase, manechin de-o zi!

Click! a surprins imagini inedite cu Carmen Tănase, care a fost în centrul atenției, căci a fost manechin pentru Cera Mihăilescu, la o prezentare de modă ce a avut loc pe malul lacului Snagov.

Citește și: Carmen Tănase a refuzat banii boierului Droopy, marele Gatsby al Bucureștiului

„Am ajuns să fac numai nefăcute! Am venit să prezint moda. Nu știu de ce mă bag eu în toate chestiile astea, nu înțeleg. Am prieteni buni care mă bagă în astfel de lucruri. Am emoții foarte mari că voi defila pe podium.

Am mai defilat o dată când aveam trei sau patru ani, când eram copil, și tata organiza la acea vreme prezentări de modă, dar vă dați seama că este ca și când nu aș fi defilat niciodată! O prietenă mi-a dat telefon și mi-a zis <fă asta, te rog> și m-am conformat! După aceea mi-am dat seama în ce m-am băgat!”, a declarat în exclusivitate pentru Click!.

Carmen Tănase care ne-a mai dezvăluit și ce trăiri o încearcă atunci când este pusă în postura de manechin: „Înainte de prezentare a început să mă ia cu tremurat. Este ceva foarte greu. Este o meserie grea, jos pălăria pentru persoanele care o fac. Trebuie să ai în sânge chestia aceasta, trebuie să știi să pozezi. Este greu! Nu am repetat nimic acasă înainte de prezentare. Unde să repet acasă? În curte, prin iarbă? Unde?”, a declarat Carmen Tănase pentru Click!.

Poți să mai citești și: Cum a învins Carmen Tănase tumoarea la măduvă. Risca să rămână paralizată!

Carmen Tănase: “Nu am mai fost într-o vacanță de trei ani!”

Celebra actriță ne-a mai vorbit și despre temerile sale în ceea ce privește pandemia, moment în care s-a pus lacăt pe teatru.

„Vara aceasta am muncit. Eu nu am mai fost într-o vacanță de trei ani. La început a fost pandemia, după care m-am mutat și după iar am muncit. Plus că am fost atât de speriată că nu o să mai muncesc niciodată! Dacă este să îmi apară o vacanță din senin, bine, dacă nu, asta e, eu nu mi-o caut! Eu vreau să muncesc! Iubesc să muncesc! Vreau să lucrez, vreau să muncesc că de aia am făcut profesia aceasta.”, a declarat Carmen Tănase, pentru Click!.

Mai vezi și: VIDEO Maia Morgenstern, roast fabulos la iUmor, pentru Carmen Tănase. Cum se iau la mișto divele actrițe

Carmen Tănase a studiat în clasa legendarei Olga Tudorache

Carmen Tănase se numără printre cele mai iubite și îndrăgite actrițe din România. A urmat, între 1980 și 1984, cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din București, secția Actorie, la clasa legendarei Olga Tudorache.

Iată și: Carmen Tănase, motivul pentru care a refuzat politica: „Nu am muncit o viață să vină unii să îmi facă imaginea praf"

Pe lângă prestațiile de la teatru, actrița a avut câteva interpretări memorabile în cadrul telenovelelor românești. Acele roluri i-au adus și mai multă notorietate, dar și mai multă apreciere din partea publicului.

Clanul este noul serial Pro TV în care Carmen Tănase joacă, serial ce va putea fi difuzat din toamnă. Bazat pe un format turcesc numit „Icerde”, producţia arată lupta dintre mafie şi poliţie. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net