Codin Maticiuc, probleme acasă după „Miami Bici 2”?! „Nevasta-mea nu mă consideră tată”

Codin Maticiuc l-a lăsat de mult în urmă pe „craiul de Dorobanți” și s-a făcut, de câțiva ani buni, familist convins. Asta de când fostul „ aspirator de vedete” a cunoscut-o pe actuala lui parteneră de viață, Ana Pandelli, care l-a cumințit ca prin minune. 

La 43 de ani, Codin Maticiuc este tatăl a trei copii. Are deja două fetițe ale sale, Smaranda (de 4 ani) și Ilinca (de 1 an și o lună), dar și un băiat Mario (de 12 ani), fiul Anei dintr-o altă relație, pe care-l consideră însă ca și fiul lui. 

În ultima vreme însă, Codin recunoaște că nu prea s-a mai achitat cum trebuie de rolul de tătic și asta pentru că filmările din America de la producția „ Miami Bici 2” l-au acaparat total și l-au ținut mult timp departe de acasă. 

Codin Maticiuc: „Toți mă vor mai mult pentru ei! Nevastă-mea, copiii, toți!”

„ Nevastă-mea nu prea mă mai consideră tată și asta pentru că nu prea mai stau pe acasă. Adevărul este că toți trag de mine, toți ar vrea să stau mai mult timp cu ei. 

Și ea, și copiii… Dar, ce pot să fac acum dacă m-am băgat să fac filmele astea? Fac și eu ce pot, mă împart cum pot…”, a povestit Codin Maticiuc, la podcastul „ Drive in “ cu Andrei Niculae. 

Codin a dezvăluit, cu acest prilej, care a fost bugetul noii producții „ Miami Bici 2”, care a fost filmată în Los Angeles și Las Vegas și a beneficiat de o distribuție, din care fac parte actori americani de primă mână precum Danny Trejo.

„Am băgat 2, 2 milioane de euro în filmul ăsta. Bine că nu sunt numai banii mei, mai sunt și alții care au investit. O zi de filmare acolo în America ne ducea la 20 000 de euro. 

Sperăm să ne scoatem, totuși, banii. Am trecut prin momente de panică maximă. Gândește-te că mai erau doar șase zile și trebuia să filmăm scena și noi nu aveam confirmarea de la agentul lui Danny Trejo. 

S-a mișcat foarte greu! Nu-mi dădea contul să-i bag omului banii. Disperat, am început să sun după Van Damme, Dolf Langen, Chuck Norris și alții. Ne-a ținut într-un mare stres”, a mai povestit Codin Maticiuc. 

„Miami Bici 2” este, la acest moment, cel mai scump film independent românesc făcut vreodată. 

Pelicula îi readuce în prim plan pe Bilă (interpretat de Matei Dima, Aluaș BRomania) şi Piciu (interpretat de Codin Maticiuc), care se mută din Miami în Los Angeles, într-o nouă încercare de a-şi îndeplini visul american.

Din distribuţie mai fac parte George Piştereanu –„ Selfie 69” și vedeta de la Hollywood, Danny Trejo.

Filmulul va fi lansat în cinematografe pe 24 noiembrie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net