Invazie de vedete la avanpremiera de gală a filmului Miami Bici 2! „Foarte complicat, foarte scump, dar foarte frumos...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Joi, 23 noiembrie, a avut loc cu mare fast avanpremiera de gală a filmului Miami Bici 2. Cu ocazia lansării peliculei, multe vedete s-au adunat la Cinema City din Afi Cotroceni. 

Comedia în care joacă Matei Dima alias BRomania, Codin Maticiuc, cunoscutul actor Danny Trejo, George Piștereanu, Adina Galupa și mulți alții este în regia lui  Jesus del Cerro. Filmul a intrat în cinematografe începând cu data de 24 noiembrie.

Miami Bici 2 este practic continuarea filmului Miami Bici și îi readuce în prim plan pe Bilă (Matei Dima) și Piciu (Codin Maticiuc), care se mută din Miami la Los Angeles și vor să își depășească condiția și să își îndeplinească visul american, dar ajung să lucreze cu o gașcă de mafioți care se ocupă cu afaceri neortodoxe și sunt "cardiologi", adică falsificatori de carduri.

Melodia din film a fost lansată pe 19 septembrie și este interpretată de Delia și artistul descoperit de Connect-R, Johny Romano. Primul film Miami Bici, regizat tot de Jesus del Cerro, a fost lansat în anul 2020.

Întrebat de reporterii Click! cum a fost experiența Miami Bici 2, Matei Dima - BRomania ne-a răspuns: „Ooo, asta e întrebare de podcast! Foarte complicat, foarte scump dar foarte frumos și se vede fiecare cent pe ecran, de aceea oamenii ar trebui să vină să vadă filmul.  De data asta, la Miami Bici 2, cel mai mult mi-a plăcut că am filmat  cu Danny Trejo și că am filmat în deșert, în L.A..!", ne-a spus actorul care ne-a mai dat o declarație în premieră atunci când a fost întrebat pe cine ar mai vrea să vadă în filmele lui. „Pamela Anderson", a venit imediat răspunsul lui Matei Dima!

Filmul Miami Bici 2 pare a fi un real succes, este o comedie savuroasă, iar la avanpremiera de gală de joi seară, Matei Dima și Codin Maticiuc, buni prieteni și în afara platoului de filmare, au venit numeroase vedete precum: Delia, Andra și Cătălin Măruță, Anamaria Prodan, Răzvan Simion și iubita lui, Daliana Răducan, Micutzu, Jorge și soția lui, Ramona Prodea, Anda Adam - al cărui soț, Joseph joacă și el în producția Miami Bici 2, Betty Salam, Ramona Olaru și multe alte nume cunoscute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
andreea marin madalina manole jpg
Szilard și Variu sunt marii câștigătorii de la  „Insula de 1 milion”. Foto Kanal D
tamoaki hamatsu colaj captura video jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
andreea balan cu victor cornea la roland garros jpg
irinel columbeanu jpg
netflix pixabay png
banner Leonard Doroftei
image
actualitate.net
image
actualitate.net