Anda Adam, foc și pară pe Oana Zăvoranu! A dat cu ea de pământ: „Nu pot să accept. Ce e în capul unui om când jignește un copil de 4 ani?”

În trecut, Oana Zăvoranu a luat în vizor mai multe vedete românești, pe care le-a defăimat în nenumărate feluri, pe canalul ei de YouTube. Excepție nu a făcut nici Anda Adam, mai ales fetița ei, despre care cântăreața spune că a jignit-o. În acest caz, Anda Adam a decis să o dea în judecată pe Querida, iar luni mai târziu a mărturisit cât de dificilă a fost această situație pentru ea, din postura de mamă. 

image

Prezentă în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Anda Adam făcea o serie de mărturisiri despre acel episod și procesul înaintat Oanei Zăvoranu, pe care l-a și câștigat și a trebuit să-i plătească daune morale în valoare de 20.000 de lei, așa cum informează kanald.ro.

Anda Adam: „Mi s-a părut că nu are limită” 

Cunoscuta cântăreață mărturisea că, până în episodul nefericit, o considera pe Oana Zăvoranu „o fată extraordinară”. Părerea acesteia s-a schimbat radical după ce a fost luată în vizor împreună cu fiica sa și jignite de către fosta soție a lui Pepe. 

„Cu Oana Zăvoranu mă cunoșteam, cu mulți ani în urmă, atunci când ea era într-o relație cu Pepe și chiar mi s-a părut o fată extraordinară.

Nu știu ce s-a întâmplat cu ea în ultimul timp, pot doar să spun că eu, cel puțin, aici vorbesc despre mine, sunt genul de om care sunt extrem de bun și de civilizat, dar am o limită”, a povestit Anda Adam. Oana Zăvoranu a trecut peste acea limită, tocmai de aceea, am recurs la toate cele menționate de tine, pentru că mi s-a părut că nu are limită. Și cred că despăgubirile care au fost acceptate, pentru că noi am vrut despăgubiri mai mari decât suma menționată, nu sunt suficiente pentru jignirile publice aduse de ea la adresa mea și la adresa copilului meu”, a mai spus Anda Adam în emisiunea de la Kanal D.

„Este mult peste puterea mea de a înțelege”

Anda Adam și-a continuat mărturisirile și a precizat că nu a putut trece cu vederea faptul că fiica ei a devenit victima răutăților Oanei, a cărei atitudine nu a putut fi înțeleasă de către ea. 

„Acest lucru eu nu pot să îl accept. Este mult peste puterea mea de a înțelege ce e în capul unui om când jignește un copil de 4 ani. De aceea, am decis să fac acest proces și să pun stop acestei batjocori care mi-a fost adusă și mie și fetiței mele, un copil inocent și nevinovat”, a mai spus artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net