Anda Adam l-a pus naș de cununie pe unul dintre cei mai cunoscuți maneliști. Cine urmează să îi fie părinte spiritual

Anda Adam și iubitul ei, Yosif Mohaci, sunt împreună de mulți ani și se iubesc ca în prima zi. S-au cunoscut la un eveniment și de atunci sunt de nedespărțit.

Data nunții nu a fost stabilită încă / foto: arhivă
Data nunții nu a fost stabilită încă / foto: arhivă

Cei doi îndrăgostiți în sfârșit se vor căsătorii, iar Tzancă Uraganu și iubita sa, Marymar vor fi nași de cununie. Nunta ar urma să aibă loc peste doar câteva luni.

Evenimentul acestora nu a fost stabilit, ținând cont că Anda Adam și Yosif Mohaci s-au căsătorit doar civil. Tzancă Uraganu a precizat că nunta ar putea să aibă loc la toamnă, dar data nu a fost stabilită de cei doi.

„Foarte frumoasă (nr. despre colaborarea muzicală). În primul rând, ea e fina mea, o s-o cunun. Anda Adam este o artistă pe care o știe toată România, e o super fata, atât pe plan artistic, cât și pe cel personal și profesional.

La amândoi…ne-am întâlnit undeva unde a cântat eu, ne-am împrietenit, am vorbit. Am ieșit toți împreună, cu familiile.

Nu știu. Trebuie să punem data, cred că anul acesta. Cred că la toamnă. Când se hotărăsc să fac ei nunta, vom fi alături de ei de fina Anda și finul Yosif”, a spus Tzancă Uraganu la Antena Stars.

Tzancă Uraganu și Anda Adam sunt prieteni apropiați

Tzancă Uraganu și Anda Adam au o relație foarte strânsă de prietenie. Cei doi se înțeleg perfect în viața de zi cu zi, cât și în cea profesională. Cei doi au colaborat pentru o piesă care a ajuns în topurile muzicale.

La ziua Andei Adam de anul acesta, de la finalul lunii aprilie, au fost prezenți și Tzancă Uraganu alături de Marymar și s-au distrat toată noaptea. Iubita manelistul și sărbătorita au purtat rochii în aceeași culoare.

Vreau un test de sarcină cu două liniuțe

Anda Adam și-a găsit jumătatea în timp record după ce s-a despărțit de tatăl fetiței sale, Sorin. Afaceristul din Arad, Yosif Mohaci a cerut-o de soție vara trecută în Capadoccia, iar de Crăciun cei doi au dat cu subsemnatul pe la Starea Civilă.

De ziua lui, chiar pe 14 februarie, el i-a cerut Andei un cadou cât se poate de special. „De Valentine's Day nu m-am gândit. E și ziua lui pe 14 februarie chiar atunci. În fiecare an am o problemă cu acest lucru. El are nevoie foarte tare de dragoste și nu știu altceva ce să-i fac cadou. Dragoste îi dau în fiecare zi. Acum o să încerc să i-o împachetez și să i-o dau. Încerc în fiecare zi”, a declarat Anda, la lansarea filmului Ramon, unde cei doi au venit împreună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net