Decizie finală în procesul Andei Adam. Vedeta a fost dată afară anul trecut din casa din Bragadiru

Ultima actualizare:

Vești proaste pentru Anda Adam. Vedeta a pierdut din nou în procesul în care se judeca pentru vila pe care a vrut să o achiziționeze în Bragadiru. 

Decizie finală în procesul Andei Adam. Foto: Facebook
Decizie finală în procesul Andei Adam. Foto: Facebook

Anda Adam a pierdut din nou în instanță în procesul imobilului din care a fost evacuată anul trecut. Sentința nu este una favorabilă pentru cântăreață, aceasta fiind acuzată că nu a plătit taxele judiciare.

Reclamația pe care a făcut-o a fost respinsă de magistrați. Cunoscutul avocat Adrian Cuculis a explicat clar ce s-a decis în acest proces.

„Anda Adam pierde din nou. După ce a fost evacuată din imobilul pe care îl ocupă în mod nelegal, această s-a hotărât să “desfacă” contractul și să-și doveseasca nevinovăția.

Doar că de la a vrea la a face e cale lungă în instanța și pentru că acțiunea a fost făcută să îi spunem în mod incomplet, instanța i-a anulat cererea.

Mai pe scurt, nu și-a plătit nici aici, taxele (de timbru). Reamintesc că la jumătatea anului trecut am obținut definitiv evacuarea acesteia din imobil”, a transmis avocatul Adrian Cuculis.

La jumătatea anului 2022, Anda Adam a primit un ordin de evacuare din casa din Bragadiru

În acest proces, Anda Adam s-a judecat cu proprietarul casei în care voia să se instaleze, locuință în care a început să facă modificări. Ulterior, aceasta a fost nevoită apoi să plece de acolo cu tot cu instalațiile sanitare montate, potrivit unor declarații făcute în urmă cu câteva luni de avocatul Adrian Cuculis.

În  octombrie 2022, cântăreața în vârstă de 42 de ani avea să primească o comunicare din partea Tribunalului Ilfov. Vedeta era anunțată că trebuie să plătească, în termen de 10 zile de la primirea comunicării respective, taxa de timbru, sub sancțiunea anulării cererii.

La o lună de la primirea comunicării, vedeta a formulat o cerere de reexaminare împotriva modului de stabilire a taxei judiciare de timbru. În data de 17 noiembrie 2022, Tribunalul Ilfov respingea cererea, după ce reclamanta nu a depus dovada achitării taxei de timbru. Pe 18 ianuarie, Anda Adam a pierdut din nou în instanță.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
foame furculita apetit shutterstock
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net