Anda Adam, adevărul despre despărțirea de Victor Slav. Ce mesaj i-a transmis, recent, Bianca Drăgușanu

Invitată la emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai, Anda Adam a vorbit despre despărțirea de Victor Slav, dar și despre rivalitatea dintre ea și Bianca Drăgușanu. 

Prezentă în emisiunea moderată de Denise Rifai la Kanal D, Anda Adam a vorbit despre momentul despărțirii de Victor Slav. La fel de discretă, așa cum a preferat să fie de-a lungul anilor, artista a mărturisit că lucrurile nu mai mergeau așa cum trebuia între ea și fostul „băiat de la meteo” și că, într-un final, a fost părăsită.

„Noi nu am vorbit niciodată despre motivul real al despărțirii. Pot doar să spun că lucrurile nu mai erau ce trebuia, că întotdeauna un adevăr iese și la iveală și am tras concluzia că este cea mai bună decizie pe care o pot lua: să nu mai fiu împreună cu acest om într-o relație. 

Aveam și îndoieli, eram foarte mult timp plecată și lucrurile deja nu se mai întâmplau ca într-un cuplu, se întâmplau ca între doi oameni care fiecare își vedea de drumul lui și de viața lui cumva separat.

image

Nu am dorit să argumentăm pentru că am considerat că întotdeauna intimitatea trebuie să rămână intimitate așa cum am făcut de fiecare dată și cred că a fost un lucru foarte bun care s-a întâmplat. Am fost părăsită, decizia i-a aparținut”, a spus Anda Adam, în emisiunea „40 de întrebări”. 

Anda Adam susține că scandalurile dintre ea și Bianca au fost exagerate

Pe de altă parte, Anda Adam a vorbit și despre scandalurile din presă dintre ea și Bianca Drăgușanu. Artista susține că nu știe cât sâmbure de adevăr au avut articolele apărute și că, de fapt, niciodată nu a fost o rivalitate între ele.

Citește și - Anda Adam și Yosif Mohaci, parteneri de viață și de afaceri: «Evelin așteaptă un frățior»

„Niciodată nu a fost o rivală și 80% din articolele apărute, în momentul în care ei au devenit un cuplu, au fost foarte mult inventate. Cred că ne-ar lua o emisiune întreagă să povestim despre fiecare articol în parte și ce procent din el are sâmbure de adevăr. Niciodată nu am încercat să o copiez și nu am făcut-o pentru că suntem și foarte diferite ca stil.

Cred că pur și simplu, fiind pe val atunci, ca și prezență și fiind un cuplu nou, monden, ieșind la foarte multe evenimente împreună și el ieșind din acea relație lungă cu mine au fost în atenția presei mult și puțin poate prea mult.

Atunci când ești în diverse conjuncturi și ți se pune un microfon în fața gurii mai dai declarații și mai spui una alta pentru că dacă tot îți asumi că te duci la un eveniment monden trebuie să și spui ceva. Nu poți doar să te duci, să faci act de prezență și să pleci”, a mai punctat Anda Adam, la Kanal D. 

Ce mesaj a primit artista, recent, de la Bianca Drăgușanu

Tot în aceeași emisiune, Anda Adam a vorbit și despre mesajul pe care i l-a transmis, recent, Bianca Drăgușanu. Potrivit spuselor artistei, blondina i-ar fi spus că îi pare rău că uneori a fost rea în declarațiile oferite în spațiul public.

„Cred că din diversele interviuri s-au tot inventat și interpretat fiecare cuvânt și frază spusă de ea, de el și așa mai departe, și așa s-a creat cumva în presă faptul că între noi există o rivalitate. Nu a existat niciodată, nu am înțeles de ce acest volum de articole extrem de mare despre noi două și comparate și judecate și această rivalitate pentru că nu a fost niciodată o rivalitate între noi.

Mai mult decât atât, în ultimul timp am ajuns, printr-o persoană comună, să facem o discuție în care am ajuns la concluzia că nu avem nimic de împărțit una cu cealaltă. Personal Bianca Drăgușanu mi-a spus, recent, că nu are absolut nimic cu mine și că îi pare rău că uneori a fost răutăcioasă fără motiv”, a mai spus Anda Adam. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
daniel osmanovici 2 jpg
periuta de dinti cu pasta fotolia 218165 subscription l 1 jpeg
america express facebook jpg
netflix g6957822cc 1280 jpg
mircea badea hp jpeg
netflix jpg
Alina Todașcă și Cătălin Dascălu, oamenii din spatele sucesului Iulianei Beregoi, au fost cei care i-au propus la un moment dat Mirelei Retegan ideea unui film Zurli
image
actualitate.net