Anda Adam și Yosif Mohaci, nuntă „a la francoise”: „A fost dragoste la prima vedere!” 

Ultima actualizare:

Anda Adam simte fluturași în stomac când se uită la Yosif Mohaci, bărbatul care i-a luat mințile. Solista a primit deja inelul de logodnă în Cappadocia, iar acum așteaptă cu nerăbdare să îmbrace, din nou, rochia de mireasă. Am aflat noutăți despre nunta mult-așteptată, deși ginerică e cam zgârcit în declarații, în acest moment! Vrea ca totul să fie o mare surpriză pentru viitoarea lui soție.

Artista este gata să se căsătorească din nou!
Artista este gata să se căsătorească din nou!

 Anda Adam are emoții înainte de marele eveniment: „Sunt puțin panicată! El mi-a copt-o mie! ” 

Anda Adam și iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci, sunt parteneri nu doar în dragoste, dar și în afaceri. Totul le merge ca pe roate îndrăgostiților! 

Ne completăm bine, nici nu prea avem de ales. Nouă ne plac afacerile, ne învârtim în zona asta, așa că lucrurile trebuie să se întâmple împreună. Altfel nu se poate, eu fără el nu pot, el fără mine nu poate.

Vorba aceea, cine se aseamănă se adună! La noi chiar a fost dragoste la prima vedere! Mă cam îndrăgostesc de el în fiecare zi. Deja sunt puțin panicată!

Nu știu unde poate ajunge, nu-mi dau seama care poate fi limita și capătul, dar sper să nu existe capătul! Sper ca îndrăgosteala asta a mea de el în fiecare zi să nu se termine niciodată!”, a declarat Anda Adam, pentru Click! 

Anda e topită după logodnicul ei și așteaptă nunta, despre care nici ea nu știe prea multe.

Nunta fi o surpriză, așa cum a fost și cererea în căsătorie. El mi-a copt-o mie, practic. Asul din mânecă va fi la el, nu la mine. 

Noi ne-am dus în Cappadocia ca să-i fac eu lui o surpriză, iar el m-a surprins cu inelul de logodnă. Stă periculos de bine la capitolul surprize. El e mereu cu un pas înaintea mea! N-am nicio șansă cu el!

Lăsăm lucrurile să curgă natural pentru că în iubire despre asta este vorba. Nu trebuie să forțezi nimic”, a mai spus Anda, care nu știe nimic despre marele eveniment.  

În schimb, viitorul ginere ne-a dezvăluit câte ceva despre ceremonia mult așteptată! Se pare că nunta nu va fi una pe pământ românesc, ci una franțuzească, nu de alta, dar se știe deja că că logodnicul Andei a petrecut mult timp în Franța și în Elveția. 

„Va fi o nuntă „a la francoise”, cam așa. Nu știu dacă va fi România sau în altă parte, nu spun încă...surprize....surprize!” , a dezvăluit Yosif Mohaci, pentru Click!

Vor să relanseze clubul de la Cluj! 

Iubitul Andei Adam vrea să relanseze, toamna aceasta, și clubul de la Cluj, la care dorește să aducă ceva îmbunătățiri. 

„Am deschis clubul și la Cluj, este lansat din luna aprilie. L-am închis pe timp de vară, dar îl redeschidem în septembrie. Vrem să-l deschidem zilnic și  vom lansa și un proiect de stand-up comedy. Vrem să avem public zilnic!”, ne-a mai declarat Yosif. 

Cu fosta nevastă a făcut nuntă mare în Cipru 

Anda Adam a luat pe toată lumea prin surprindere cu noul bărbat șarmant din viața ei. Atunci când nici nu anuțase divorțul de fostul soț, Sorin Nicolescu, solista s-a afișat mândră cu noul ei partener.  

Yosif Eudor Mohaci, iubitul Andei Adam, este un om de afaceri, originar din Arad, dar a locuit și în Elveţia şi în Franţa. Logodnicul artistei deține numeroase faceri în România, în care e deja implicată trup și suflet alături de el. 

Yosif Eudor Mohaci a mai fost căsătorit, are și o fetiță, în vârstă de 5 ani, cu fosta lui soție, Ioana. Nunta dintre Yosif Eudor Mohaci și Ioana a fost una de lux și a avut loc în Cipru, la Limassol, în 2018. Oficial, cei doi au divorțat recent, dar au păstrat o relație cât se poate de civilizată de dragul fetiței lor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net