Final de proces pentru Anda Adam. Vedeta, cu banii luați și fără imobil. «E o nebunie!»

După o perioadă de foc, se pare că procesul în cazul evacuării cântăreței Anda Adam a ajuns la final. Judecătorii fiind nevoiți să respingă apelul cântăreței și, în plus, să o oblige și la plata cheltuielilor de judecată. 

Anda Adam deține o proprietate în Bragadiru, Ilfov, iar anul trecut, aceasta ar fi încheiat un contract de vânzare-cumpărare cu deținătorul unui alt imobil, care se afla în imediata apropiere, la doar 10 metri. 

Urmărește tot cursul poveștii vedetei: Anda Adam, evacuată din casa din Bragadiru!

De ce a recurs Anda Adam la apel?

Astăzi, vedeta a primit răspunsul judecătorilor, asta după ce a atacat în instanță prima decizie a Justiției. Tribunalul Ilfov a decis să respingă apelul vedetei și, în plus, au obligat-o pe aceasta să plătească toate cheltuielile de judecată. 

Decizia Tribunalului Ilfov în apelul Andei Adam
Decizia Tribunalului Ilfov în apelul Andei Adam

Chestionat de către jurnaliștii Click!, avocatul Adrian Cuculis a discutat despre motivul ce a stat în spatele decizie vedetei de a ataca în instanță decizia judecătorilor. 

„E o nebunie! Având în vedere poziția ei publică încă de la început, nu știu de ce a dorit să facă apelul. Poate a simțit nevoia să mai plătească încă vreo 3.000 de lei cheltuieli de judecată. 

Pe partea cealaltă, clienții mei au dat-o în judecată pentru evacuare. Nu a mai cumpărat imobilul pe care a promis că o să-l cumpere. Clienții mei au returnat avansul de 5.000 de euro pe care ea îl plătise, cumva, forțat într-un cont de al lor. Ba chiar mai mult de atât, a făcut și modificări interioare fără autorizație. 

Cel mai probabil, clienții mei vor deschide o acțiune la cererea lor de recuperare a acestei chirii pe perioada în care a stat acolo și nu a achitat nimic.”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, pentru Click!. 

S-ar putea să te intereseze și: Anda Adam, primele declarații după ce a fost evacuată din Bragadiru: „Am fost înșelată. Este urât ce se întâmplă”

Acum câteva luni, Anda Adam a fost implicată într-un scandal monstru cu proprietarul unei vile din Bragadiru, unde aceasta a locuit și a intenționat să o achiziționeze. 

Totuși, din cauza neînțelegerilor, aceasta a fost nevoită să se mute. Acest scandal a ajuns și el, de asemenea, să se „mute”, dar tocmai în sala de judecată. 

La momentul respectiv, avocatul proprietarei imobilului din Bragadiru a declarat că Anda Adam, de fapt, nu voia să plece din casa cu pricina, chiar dacă vedeta a declarat că nu mai locuiește în imobilul cu pricina de ceva timp. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
image
actualitate.net
image
actualitate.net