Final de proces pentru Anda Adam. Vedeta, cu banii luați și fără imobil. «E o nebunie!»

După o perioadă de foc, se pare că procesul în cazul evacuării cântăreței Anda Adam a ajuns la final. Judecătorii fiind nevoiți să respingă apelul cântăreței și, în plus, să o oblige și la plata cheltuielilor de judecată. 

Anda Adam deține o proprietate în Bragadiru, Ilfov, iar anul trecut, aceasta ar fi încheiat un contract de vânzare-cumpărare cu deținătorul unui alt imobil, care se afla în imediata apropiere, la doar 10 metri. 

Urmărește tot cursul poveștii vedetei: Anda Adam, evacuată din casa din Bragadiru!

De ce a recurs Anda Adam la apel?

Astăzi, vedeta a primit răspunsul judecătorilor, asta după ce a atacat în instanță prima decizie a Justiției. Tribunalul Ilfov a decis să respingă apelul vedetei și, în plus, au obligat-o pe aceasta să plătească toate cheltuielile de judecată. 

Decizia Tribunalului Ilfov în apelul Andei Adam
Decizia Tribunalului Ilfov în apelul Andei Adam

Chestionat de către jurnaliștii Click!, avocatul Adrian Cuculis a discutat despre motivul ce a stat în spatele decizie vedetei de a ataca în instanță decizia judecătorilor. 

„E o nebunie! Având în vedere poziția ei publică încă de la început, nu știu de ce a dorit să facă apelul. Poate a simțit nevoia să mai plătească încă vreo 3.000 de lei cheltuieli de judecată. 

Pe partea cealaltă, clienții mei au dat-o în judecată pentru evacuare. Nu a mai cumpărat imobilul pe care a promis că o să-l cumpere. Clienții mei au returnat avansul de 5.000 de euro pe care ea îl plătise, cumva, forțat într-un cont de al lor. Ba chiar mai mult de atât, a făcut și modificări interioare fără autorizație. 

Cel mai probabil, clienții mei vor deschide o acțiune la cererea lor de recuperare a acestei chirii pe perioada în care a stat acolo și nu a achitat nimic.”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, pentru Click!. 

S-ar putea să te intereseze și: Anda Adam, primele declarații după ce a fost evacuată din Bragadiru: „Am fost înșelată. Este urât ce se întâmplă”

Acum câteva luni, Anda Adam a fost implicată într-un scandal monstru cu proprietarul unei vile din Bragadiru, unde aceasta a locuit și a intenționat să o achiziționeze. 

Totuși, din cauza neînțelegerilor, aceasta a fost nevoită să se mute. Acest scandal a ajuns și el, de asemenea, să se „mute”, dar tocmai în sala de judecată. 

La momentul respectiv, avocatul proprietarei imobilului din Bragadiru a declarat că Anda Adam, de fapt, nu voia să plece din casa cu pricina, chiar dacă vedeta a declarat că nu mai locuiește în imobilul cu pricina de ceva timp. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net