Anda Adam s-a mutat la Cluj de dragul iubitului. Cum decurge viața de familie a artistei

Anda Adam s-a mutat în proporție de 80% la Cluj. De când a deschis club în Cluj și s-a îndrăgostit de iubitul afacerist, artista stă de 3 luni numai acolo. Are un apartament într-o zonă rezidențială, iar în București vine destul de rar, pentru concerte și emisiuni. 

cub anda adam cluj png
Anda Adam s-a mutat la Cluj de dragul iubitului

ANDA ADAM ȘI IUBITUL EI LOCUIESC ÎNTR-UN CARTIER REZIDENȚIAL DIN CLUJ

 Anda Adam și-a dorit să facă ceva pentru viitorul ei, pentru copil, dar mai ales pentru mama ei bolnavă. Așa că, în toamna anului trecut, Anda a decis să deschidă un club în Cluj împreună cu iubitul ei, Joseph, iar din decembrie și până în martie artista a făcut naveta București-Cluj, pentru a coordona lucrările din șantier.

În martie, după ce a deschis clubul, artista s-a mutat cu totul în frumosul oraș. Bagaje, haine, copil! "80% m-am mutat la Cluj", i-a răspuns ea unei fane care a întrebat-o dacă mai stă în București

Citește și Anda Adam, primele declarații după ce a fost evacuată din Bragadiru: „Am fost înșelată. Este urât ce se întâmplă”

Anda și Joseph locuiesc într-un apartament de lux dintr-un bloc rezidențial, o zonă frumoasă a Clujului, iar micuța Evelyn a fost transferată la o școală din apropierea casei. În weekend, Anda se ocupă exclusiv de petrecerile din club, este prezentă acolo și a devenit o afacere.

În București Anda vine doar pentru emisiuni și când merge la concerte. Iată că dragostea a făcut-o pe Anda să își organizeze altfel viața. Omul cu care urmează să se căsătorească  îi oferă multă liniște iar Anda e fericită, chiar dacă mai apar probleme.   

stanga
dreapta
anda adam
anda adam
anda adam
anda adam
anda adam iubit elvetia png
joseph anda adam png
cub anda adam png
anda adam deschidere png
anda adam langa brad cu rochie alba
anda adam
anda adam bravo ai stil jpeg
1 anda adam a parasit bravo ai stil cu ochii in lacrimi 4 jpg jpeg
anda adam iubit 1 jpeg
anda adam iubit j  jpeg
15 anda adam competitia decolteurilor la bravo ai stil 13 jpg jpeg
18 anda adam competitia decolteurilor la bravo ai stil 16 jpg jpeg
38 anda adam competitia decolteurilor la bravo ai stil 36 jpg jpeg
5 anda adam s a logodit 4 jpg jpeg
anda adam yosif eudor mohaci 0 jpeg
anda adam iubit 3 jpeg

ANDA  ADAM, EVACUATĂ DIN CASA DIN BRAGADIRU

Săptămâna aceasta Anda Adam s-a trezit în mijlocul unui mega scandal cu proprietarul de la care a contractat o locuință pentru mama ei. Anul trecut artista a decis să cumpere o vilă în comuna Bragadiru, doar că procedura a fost anevoioasă pentru că între timp proprietarul a murit și a fost nevoie să aștepte după acte. 

Citește și Așa arată casa din care Anda Adam a fost evacuată

„6 luni au durat ca ei sa poată face actele ca sa îmi vanda imobilul. Trebuiau sa facă niște acte de succesiune pentru că proprietarul, adică socrul băiatului cu care am vorbit inițial, decedase cu o luna înainte ca eu sa vin și să fac discuția despre acest imobil. Șase luni durează procedura de succesiune, e foarte complicată. El neavând actele la casă, eu i-am dat un avans de bună-credință, printr-un transfer bancar în contul soacrei, deci soției decedatului.

Am făcut transfer către celălalt proprietar rămas în viață, cu mentiunea că este avans pentru casa din Bragadiru. Apoi, de bună-credință și cu acordul lui, mi s-a dat cheia și mi s-a spus «da, intră, amenajează-ți casa pentru că nu am nici eu acte și când vor fi gata, finalizăm vânzarea- cumpărarea și ne auzim după»., ne-a mai declarat Anda Adam  

Cum a achiziționat Anda Adam locuința

Anda Adam a explicat în exclusivitate pentru Click! cum anume a decurs tranzacția pentru achiziționarea locuinței, pentru care a făcut un credit imobiliar. 

,,Am stat toată vara în șantier, am intrat și am investit bani, m-am ocupat de amenajare, am stat cu muncitorii toată vara, timp pierdut, zi și noapte. I-am spus că atunci când e gata cu actele îi voi transmite și cum achizitionez: cu banii jos, sau credit imobiliar. În momentul în care m-a anunțat că actele sunt gata, i-am spus «ok, voi aplica pentru un credit imobiliar» și mi-a spus «ok, dar să nu dureze».

I-am spus că așa cum am asteptat și eu 6 luni, trebuie să aștepte și el pentŕu că procedura bancara e anvoioasă. I-am propus să îi dau o alta parte de bani, inca 20.000 de euro pe lângă avansul de 5.000 de euroi, iar diferența îi va intra în bancă după ce se aprobă creditul.", a declarat Anda Adam. A spus ca el nu are ce face cu 20.000 și vrea banii jos, dându-mi două temene destul de scurte. I-am spus că nu e banca lui mama și că trebuie să aștepte", a spus Anda Adam, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

gabi badalau evenimente jpg
image png
peter imre corina dănilă jpg
646x404 (1) jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg