EXCLUSIV Anda Adam și Joseph se întorc de urgență în țară. Din ce motiv întemeiat părăsesc Elveția

Au stat mai bine de o lună în Elveția, însă acum se întorc în țară. Anda Adam și Joseph au decis să revină de urgență pentru a pregăti deschiderea clubului pe care l-au construit in Cluj. Au supravegheat de pe camere video desfășurarea șantierului, însă acum este nevoie de prezența lor mai ales că vor găsi locația total schimbată. Un inginer și un arhitect au adus o tehnologie de lumini led unică în țară!

anda adam iubit elvetia png

Au plecat din țară fix de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie, zi care a coincis cu aniversarea lui Joseph. Anda Adam și iubitul ei au decis să iasă din țară pentru o săptămână și au ales Elveția, Geneva, orasul unde afaceristul are o vilă frumoasă și unde a trăit o mare parte de timp, iar în prezent face slalom România-Elveția.

Artista a fost încântată de peisaj, astfel că șederea lor s-a prelungit destul de mult. În loc de o saptămână, Anda și Joseph au stat o lună și câteva zile, în prezent aceștia aflându-se încă în Țara Cantoanelor. Zilele următoare vor reveni de urgență deoarece afacerile pe care le au aici au nevoie de supraveghere, în plus, se pregătesc să deschidă la Cluj clubul a cărei construcție a început  în noiembrie și în care au băgat sute de mii de euro.

La finalul lunii martie va avea loc deschiderea, iar pregătirile se fac la foc continuu. Toate lucrările au fost controlate de Joseph din Elveția, pe camere video, iar echipa lui de oameni l-a ținut la curent cu toate detaliile. Cheltuieli cu mobilierul, dar mai ales cu tehnologia care este una de ultimă oră, unicat în țară. Iubitul Andei Adam și-a dorit ca locația lui să concureze cu cele din străinătate, așa că a angajat oameni specializați pe domeniul luminilor și tehnologiei. 

"Va fi singurul club din România cu Tehnologie LED cu semnal Video.  În club au fost montate 60.00 de leduri,  fiecare controlabile individual, folosind o tehnologie relativ nouă, totalizând 1.000 de metri liniari de lumină Led. La fiecare led în parte se poate controla culoarea dar și intensitatea luminii. Se poate spune că este singurul club din tară care folosește o tehnologie atât de specială", a menționat pentru Click! unul dintre oamenii din echipă.

Instalarea sistemului LED cât și light designul este făcută de unul din cei mai tare artiști vizuali din țară, este vorba despre Sergiu Doroftei, un nume extrem de  activ pe scena locală cât și cea internatională de clubbing. 

Anda Adam începe concertele

Și nu doar clubul este principala lor grijă. Anda Adam va începe concertele. După ridicarea restricțiilor, artista are programate o serie de cântări, iar managerul ei s-a ocupat în această perioadă de agenda de evenimente a artistei. Va veni cu o formă de invidiat, pentru că  artista a mers constant la sală pe perioada șederii în Elveția. Imaginile cu artista la sală au putut fi văzute pe pagina ei de Instagram.

Anda Adam trăiește o frumoasă poveste de dragoste
Anda Adam trăiește o frumoasă poveste de dragoste

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
Anca Dinicu  jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
mihaela radulescu jpg
Razvan Popescu slab jpg
apostol gabriel
Florica Boboi Chefi la cutite Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif