Anda Adam și-a prelungit șederea în Elveția, la iubit. Ce a convins-o să ia această decizie. «Îi este teamă»

Se află în Elveția de aproape o lună. Inițial, Anda Adam și iubitul ei, Joseph, au plecat din țară pentru două săptămâni, dar planurile li s-au schimbat brusc. Teama de război i-a influențat deciziile celebrei artiste.

cub anda adam elvetia animat gif

În preajma Sfântului Valentin, Anda Adam și Joseph au plecat din țară. "De ziua lui a «răpit-o» pe Anda și au plecat spre Geneva, acolo unde el are casă și unde se află și părinții lui. Însă până la destinația finală, Joseph și Anda vor vizita Budapesta, staționează puțin și în Viena, periplul lor romantic încheindu-se la părinții lui Joseph. O să fie o vizită cu emoții pentru că Anda va fi pentru prima dată acasă la el", a declarat pentru Click! o sursă din anturajul celor doi îndrăgostiți, la vremea respectivă.

Iată că în prezent, Anda, fiica ei Evelyn, și iubitul se află tot în Elveția. Deși plecaseră pentru două săptămâni, amploarea războiului din Ucraina le-a influențat planurile de a se întoarce în țară. 

"Andei și iubitului le este teamă. Și-au prelungit vacanța. Nu știu când vor reveni în București. Le este teamă de faptul că situația cu războiul se poate complica. Se gândesc că nu vor fi în siguranță în țară. În Elveția nu este același lucru, situația e mai relaxată. Anda se gândește foarte  mult la copilul ei", a mai spus aceeași sursă.

 Iată că artista s-a acomodat cu traiul din Elveția, iar fiica ei parcă s-ar fi născut acolo. Micuța s-a jucat, s-a dat cu trotineta pe rampele din apropierea vilei în care locuiesc și și-a făcut prieteni. 

Joseph locuiește în Elveția de peste 15 ani

"În primul rând doresc să lămuresc puțin legat de acest subiect, "Franța", pentru că s-au spus tot felul de lucruri despre mine și nu e chiar corect. M-am născut în Paris, Franța, unde am locuit până la 18 ani, după care am plecat pentru o perioadă de 5 ani de zile în Anglia, la facultate, în Cambridge. Apoi, m-am îndreptat spre Geneva, Elveția, să-mi termin studiile superioare cu un MBA (Master of Business Administration).

Acolo m-am și stabilit și am început o carieră de bancher în domeniul Private Banking. Deci NU stau în Franța, ci in Elveția! Referitor la activitatea mea, da, am diverse business-uri în Franța și Elveția, dar momentan fac naveta între aceste două țări și România", a spus Joseph într-un interviu exclusiv pentru Click!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
foto 1 bec economic jpg
Craniul ursului preistoric se poate observa vizitând Peștera Ialomiței, recent restaurată. FOTO CS
Vladimir Putin la Vladivostok FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg