Așa arată casa din care Anda Adam a fost evacuată

Ultima actualizare:

Anda Adam a primit de curând ordin judecătoresc de a părăsi casa în care locuiește, pe fondul mai multor neînțelegeri cu proprietara imobilului. Click! a făcut rost de imagini de la fața locului, pentru curioșii care se întreabă cum arată vila din care cântăreața este forțată în prezent să plece.

Anda Adam este hotărâtă să-și facă dreptate în instanță
Anda Adam este hotărâtă să-și facă dreptate în instanță

Anda Adam e nevoită să își facă bagajele! După o perioadă îndelungată de scandal - la propriu - cu cea care deține imobilul, proprietara a decis că s-a umplut paharul și a formulat un ordin judecătoresc care o obligă acum pe cântăreață să părăsească vila.

Așa arată casa din care Anda Adam a fost evacuată

Cea care deține imobilul l-a angajat pe avocatul Cuculis să o reprezinte, iar acesta a dat de înțeles, prin declarațiile sale, că proprietara s-a săturat de comportamentul nepotrivit al Andei Adam, care ar fi ocupat până acum în mod ilegal locuința. Explicăm mai târziu cum s-a ajuns la acest lucru!

Ajunși la fața locului, fotoreporterii Click! au făcut rost de imagini cu imobilul care a ajuns în prezent să fie „mărul discordiei” dintre Anda Adam și proprietar.

Vila se află într-o zonă retrasă și liniștită din Bragadiru, unde sunt construite mai multe case, existând însă și multe terene virane în împrejurimi.

Locuința este una cochetă, construită pe două etaje, și dispune și de o curte interioară. Pare bine întreținută, însă singura problemă ar consta în faptul că drumul care duce la imobil nu este asfaltat. Anda Adam a investit timp și energie pentru a transforma locuința într-un adevărat cămin în care să se simtă liniștită și relaxată. 

Cum a ajuns Anda Adam să fie evacuată?

Din explicațiile avocatului Cuculis, dar și din declarațiile exclusive pe care ni le-a oferit Anda Adam, am înțeles că artista nu locuia cu chirie în imobilul respectiv, ci semnase un antecontract de vânzare-cumpărare, având astfel în plan să cumpere vila.

Avocatul reclamantei susține însă că, în timp, Anda Adam nu ar fi respectat însă contractul semnat, lucru care a dus automat la anularea actului. Artista nu ar fi fost de acord, având în vedere că între timp ar fi investit și bani în locuință și ar fi refuzat, astfel, să părăsească imobilul, iscându-se un scandal între ea și proprietară, care a culminat cu înjurături și jigniri.

Citește și: Anda Adam, evacuată din casa din Bragadiru!

„Au trecut aproape șase luni de când proprietarul a depus cererea de evacuare. Tot scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia să cumpere acest imobil situat în Ilfov și nu a mai avut banii necesari sau pur și simplu nu a mai vrut să îi plătească omului diferența de bani. Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil.

Nu stătea cu chirie. Se făcuse un ante-contract de vânzare-cumpărare și promisese că în intervalul de timp octombrie-decembrie ar fi urmat să plătească suma de bani prin care să i se transfere dreptul de proprietate. Ulterior s-a rezoluționat acest act, și pur și simplu a refuzat să plece din imobil. Au existat discuții în care clientul meu, proprietarul, a fost înjurat și amenințat.”, a precizat avocatul Cuculis, la Antena 3.

Anda Adam ne-a povestit pe larg ce s-a întâmplat 

Anda Adam ne-a oferit, în exclusivitate, o altă variantă. Artista susține că nu mai locuiește de ceva vreme în acel imobil și că, deși a plătit un avans mare către proprietari, aceștia s-ar fi decis că nu doresc să îi mai vândă imobilul. Contactată de Click!, Anda Adam ne-a povestit pe larg care este situația, în realitate. 

„6 luni au durat ca ei sa poată face actele ca sa îmi vanda imobilul. Trebuiau sa facă niște acte de succesiune pentru că proprietarul, adică socrul băiatului cu care am vorbit inițial, decedase cu o luna înainte ca eu sa vin și să fac discuția despre acest imobil. Șase luni durează procedura de succesiune, e foarte complicată. El neavând actele la casă, eu i-am dat un avans de bună-credință, printr-un transfer bancar în contul soacrei, deci soției decedatului. Am făcut transfer către celălalt proprietar rămas în viață, cu mentiunea că este avans pentru casa din Bragadiru. 

Apoi, de bună-credință și cu acordul lui, mi s-a dat cheia și mi s-a spus «da, intră, amenajează-ți casa pentru că nu am nici eu acte și când vor fi gata, finalizăm vânzarea- cumpărarea și ne auzim după». Am stat toată vara în șantier, am intrat și am investit bani, m-am ocupat de amenajare, am stat cu muncitorii toată vara, timp pierdut, zi și noapte. I-am spus că atunci când e gata cu actele îi voi transmite și cum achizitionez: cu banii jos, sau credit imobiliar. 

În momentul în care m-a anunțat că actele sunt gata, i-am spus «ok, voi aplica pentru un credit imobiliar» și mi-a spus «ok, dar să nu dureze». I-am spus că așa cum am asteptat și eu 6 luni, trebuie să aștepte și el pentŕu că procedura bancara e anveioiasă.

I-am propus să îi dau o alta parte de bani, inca 20.000 de euro pe lângă avansul de 5.000 de euroi, iar diferența îi va intra în bancă după ce se aprobă creditul. A spus ca el nu are ce face cu 20.000 și vrea banii jos, dându-mi două temene destul de scurte. I-am spus că nu e banca lui mama și că trebuie să aștepte.

Între timp, banca m-a anunțat că el nu a depusese niște acte solicitate în timp util, deci inconvenientul a venit și din partea lui. Apoi el a spus că nu mă mai astepată și să evacuez imediat imobilul. Ceea ce a apărut în presă e o mare minciună pentru că eu am eliberat acest apartament de luni de zile, iar ei au refuzat să primească cheile invocând că nu sunt în țară, că sunt prin vacanță, tocmai să se ajungă aici.

Înțelegem că se dorește o publicitate apelând la astfel de artificii, dar abia acum va exista un proces real în care voi cere să îmi recupez investiția, dar voi cere și daune morale având în vedere situația creată. 

Injuriile menționate de dl avocat Cuculis au fost foarte multe din partea lor. Au venit cu un executor al lor, adus de ei. Iar eu am fost singură, cu copilul de mână. Soția, proprietara, a folosit o exprimare și un vocabular lăsând de dorit. M-a înjurat și mi-a zis «Morții mă-sii, că mi-au trebuit vedete», deși eram cu copilul de mână. Martori la ceea ce spun sunt executorul adus de ei și avocatul lor. I-am menționat executorului sa constate îmbunătățirile aduse de mine în procesul verbal, pentru că eu să nu pot recupera nimic. A fost o manevră ușoară. Urât și mincinos. Îi voi da în judecată", ne-a povestit, extrem de revoltată, Anda Adam. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net