Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis și-au botezat băiețelul! Ce nume simbolic a mai primit cel mic

Ultima actualizare:

Ziua mult așteptată a venit în casa soților Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis, care într-un final au putut organiza botezul băiețelului lor, Luca. Micuțul s-a îmbolnăvit în spital, stând internat cu lunile, așadar doar surioara lui geamănă a avut parte de ceremonia completă de creștinare. Evenimentul a înglobat însă o dublă sărbătoare, având în vedere că gemenii cuplului au împlinit sâmbătă, 16 aprilie, vârsta de 1 an!

Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis și-au botezat băiețelul! Foto: Instagram
Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis și-au botezat băiețelul! Foto: Instagram

În prezent, din fericire, domnește armonia în familia prezentatoarei de la Pro TV, ea și partenerul ei, avocatul Adrian Cuculis, organizând botezul băiețelului lor, marcând, în același timp, și ziua de naștere a gemenilor.

De spaimă, părinții au încercat să îi facă micuțului o ceremonie de creștinare încă de pe vremea în care acesta se afla internat în spital, însă abia acum au putut organiza evenimentul așa cum se cuvine.

Ce nume de botez simbolic a mai primit Luca

Mai mult decât atât, în urma celor întâmplate, Luca a mai primit un nume simbolic la botez, care să îl călăuzească în viață și să îi amintească cum a trecut cu bine peste greaua încercare la care au fost supuși atât el, cât și familia lui.

Citește și: Ramona Păuleanu, în război cu spitalul Filantropia: «Joacă murdar»

Micuțul a stat în spital încă de când s-a născut, fiind timp de aproximativ opt luni internat la Terapie Intensivă, însă în cele din urmă și-a revenit și s-a pus pe picioare. Astfel, nașul acestuia a venit cu ideea ca Luca să mai primească și numele „Lazăr”, cel al personajului biblic care, prin minunea lui Iisus Hristos, a inviat din morți.

De asemenea, nici numele „Luca” nu a fost ales la întâmplare, Ramona Păuleanu dezvăluind de curând că micuțul a purtat o cruciuliță de la Sf. Luca, făcută cadou tot de naș, care s-a rugat la moaștele Sfântului pentru sănătatea băiețelului.

Citește și: Ce l-a salvat pe băiețelul Ramonei Păuleanu?! „O cruciuliță de la Sfântul Luca!”

Sărbătoare dublă în familia Ramonei Păuleanu! Gemenii au împlinit un an

Potrivit Antena 3 , petrecerea de botez a fost organizată pe malul lacului Snagov, iar la eveniment s-au prezentat rudele, prietenii și apropiații familiei, așa cum era de așteptat. Sărbătorită a fost și surioara lui Luca, Alexandra, gemenii împlinind vârsta de un anișor chiar în ziua în care micuțul a fost botezat.

Povestea lui Luca este povestea mai multor copilași. A luat acea infecție din spital. Foarte mulți dintre "colegii" lui din spital, nu au mai plecat acasă. Noi în mod miraculos am reușit să îl luăm acasă.

Să știe toată lumea că el este foarte puternic. El a avut probleme cu plămânii. Astăzi i-am sărbătorit botezul și ziua de naștere, pentru că amândoi gemenii au împlinit un an.

Adrian Cuculis, alături de gemenii Luca și Alexandra Foto: Arhivă personală
Adrian Cuculis, alături de gemenii Luca și Alexandra Foto: Arhivă personală

Nașul lui a venit pe ultima sută de metri, a avut o idee foarte bună (cu numele de Lazăr n.r), pentru că el reamente a înviat din morți.", a declarat avocatul Adrian Cuculis, pentru sursa anterior menționată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net