Prima poză cu băiețelul Ramonei Păuleanu, de acasă! Micuțul a stat internat, în urma unei infecții

Ultima actualizare:

Ramona Păuleanu, prezentatoarea rubricii meteo de la PRO TV, a trecut prin clipe grele cu unul dintre gemenii săi și ai partenerului ei, avocatul Adrian Cuculis. Micuțul a fost internat în spital timp de 8 luni de la naștere, iar Ramona a fost nevoită să își împartă timpul între fetița de acasă și fratele geamăn al micuței. Acum însă, Luca este acasă și este bine!

Băiețelul Ramonei Păuleanu a ajuns acasă Foto: Instagram
Băiețelul Ramonei Păuleanu a ajuns acasă Foto: Instagram

Tatăl gemenilor, avocatul Adrian Cuculis, a dezvăluit că micuțul s-a infectat cu o bacterie din spital, după ce el și surioara lui s-au născut prematur. Adrian Cuculis a depus plângere penală împotriva spitalului, în urma incidentului dureros prin care el și partenera lui au trecut. 

Ramona Păuleanu și-a adus băiețelul acasă

Cred că noi nu suntem conștienți de fapt de ceea ce se întâmplă în spitalele astea și cum arată de fapt viața părinților care ajung să își interneze copiii. Nu poți să spui ce simți, e greu să vorbesc acum pentru că de obicei comentez eu alte cazuri, de data asta sunt eu cazul și vreau să tragă cel puțin un învățământ din treaba asta

Cei care ne conduc trebuie să investească în zona spitalelor pentru că vorbim de 30 de ani și nu se mai în tâmplă nimic. Ceea ce pot să vî spun este că drama da, continuă. În fiecare zi luptă copilul meu. Mă bucur că și ea a avut puterea să spună ce s-a întâmplat.

Unul plânge și unul râde pentru că fata este foarte bine, doar că băiatul ar fi fost bine dacă nu l-ar fi îngenuncheat sistemul pentru că nu a fost vina lui, nu a fost vina ei. A fost exclusiv vina sistemului și acolo în spital s-a întâmplat toată nenorocirea asta", a declarat Adrian Cuculis la România TV.

Din fericire, familia s-a reunit de curând, atunci când cei doi părinți și-au externat micuțul din spital. Recent, Ramona a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care băiețelul Luca apare zâmbind, acasă, spre bucuria părinților săi. Totuși, acest lucru nu înseamnă că cei doi soți uită de clipele grele prin care au trecut în toate aceste luni și se țin dârji pentru ca cineva să fie tras la răspundere. 

image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net