Durere fără margini pentru Ramona Păuleanu. A născut gemenii prematur, iar băiețelul e de 5 luni în spital

image
Ramona Păuleanu nu știe cât va mai trebui să rămână în spital băiețelul ei născut prematurfoto: arhiva personală/Instagram

Ramona Păuleanu (36 de ani), fata care aduce noutățile despre vreme la Pro TV, trăiește un coșmar de cinci luni, de când a devenit mamă de gemeni. Ramona a născut prematur un băiat și o fată, iar băiețelul se află în continuare în spital

Ramona Păuleanu a intrat în concediu de maternitate la începutul lunii aprilie, când era însărcinată în luna a șaptea, pentru a se pregăti de ceea ce avea să fie cel mai frumos moment din viața ei. Spera să poată duce până la capăt o sarcină cu gemeni, pe care o așteptase mai bine de cinci ani.

Din păcate, Ramona a născut prematur, un băiat și o fetiță, iar pentru băiat lucrurile s-au complicat foarte mult din cauza unei bacterii intraspitalicești. Și acum, la cinci luni de când a venit pe lume, micuțul Luca se află tot în spital, după ce a fentat moartea de trei ori.

Ramona a povestit tot chinul prin care trece pe conturile personale de Facebook și Instagram.

”Am tot amânat momentul ăsta sperând că altfel va arăta «întoarcerea» mea la voi. Dar iată ca timpul a trecut și trece, iar ceea ce era dat ca sigur, nu e decât o dureroasă așteptare și incertitudine.

Am născut doi pui, o fată și un băiat, mult mai devreme decât trebuia.

Alexandra și Luca.

Probabil ca așa a fost sa fie. Universul s-a grăbit. Trebuie să fi fost universul pentru că, altfel, nici eu și nici ei nu erau pregătiți. Era într-o joi, seara, după o zi ciudată, când am fost dusă de urgență în sala de operații. În sala aia, pe masa aia, a fost pentru prima dată în viata când mi-au clănțănit dinții în gură de frica.

Erau prea fragili. Amândoi, dar mai ales Luca”, a scris Ramona pe rețelele sociale.

Ramona Păuleanu: ”O bacterie luată din spital l-a destabilizat complet”

Luca luptă în continuare, de pe patul de spital, iar peste fragilitatea inițială a venit și o bacterie contractată din spital, care l-a destabilizat complet. ”Iar peste toată fragilitatea asta, o bacterie luată din spital l-a destabilizat complet, luptând și în momentul de față să se facă bine.

Sistemul ăsta l-a salvat și l-a prăpădit.

Dar are o forță si o tenacitate pe care nu le credeam capabile la o mână de om. Înțeleg că așa sunt ăștia mici, mult mai puternici decât noi, dovadă că a fentat de 3 ori moartea. Dar iată că au trecut 5 luni și nu știu câte vor mai trece până îl voi vedea acasă, lângă mine, lângă sora lui.

Sper doar ca de primul lor Crăciun să îi am acasă pe amândoi, lângă mine.

Nu vă pot explica ce este în sufletul meu. Știu doar că, oricât de dur ar suna, nimic nu m-a apropiat și m-a îndepărtat de Dumnezeu ca perioada asta.

Că aș da orice să-i pot lua suferința.

Că ochii lui mi s-au întipărit în suflet.

Că m-aș arunca deasupra lui, că m-aș transforma într-un scut uman ca să-l ascund și protejez de toate.

Că am blamat soarta, sistemul, că m-am autoblamat, că n-am putut să încetez sa mă întreb de ce eu.

Mare dreptate are cel care a spus că orice, numai mamă să nu fii.

Și numai copil să nu fii, aș adauga, când în loc să îl bucuram, să îl facem să zâmbească, să îl ținem în brate și să-l iubim, el este într-un spital, și nu cunoaște altceva.

Am revenit să vă spun că în toată durerea mea, în tot răstimpul ăsta, m-am gândit la toate mamele și toți părinții care își au puii bolnavi. Să ne întărească Dumnezeu”, a mai scris Ramona.

Citește și:

Ramona Păuleanu, însărcinată în 7 luni, cu gemeni: "Mi-au dat ăia mici tot felul de emoții"

FotoJet jpg
cub loredana groza png
Regina Elisabeta
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
cub acident avioane Heathrow Londra
militar pedofil jpeg
BeFunky collage (12) jpg
cub xonia png
echipa nationala a iranului foto Captură video Twitter jpg
Aung San Suu Kyi FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
colaj coolio png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif