Ramona Păuleanu, de 6 luni cu fetița acasă și cu băiețelul în spital: «6 luni în care am fost cea mai nenorocită ființă și cea mai fericită»

image
Ramona Păuleanu își strânge copila la pieptfoto: arhivă personală

Ramona Păuleanu (36 de ani), fata care aduce noutățile despre vreme la Pro TV, trăiește un coșmar de șase luni, de când a devenit mamă de gemeni. Ramona a născut prematur un băiat și o fată, iar băiețelul se află în continuare în spital.

Ramona Păuleanu, fata blândă de la PRO TV, care jongla între știri și Meteo, a dispărut de pe micul ecran pentru cea mai frumoasă misiune din viața ei. Aceea de mamă. Ramona are însă inima ruptă în două bucăți, căci, după ce a născut prematur, lucrurile s-au complicat pentru băiețel, din cauza unei bacterii intraspitalicești. Sunt 6 luni de când micuțul Luca se află în spital și tot 6 de când Alexandra, surioara lui, stă acasă, la pieptul mamei. Ramona a scris un mesaj extrem de emoționant pe rețelele sociale, iar gândurile bune transmise de fani îi dau putere și curaj.

Rampna Păuleanu: "Abia aștept să fac poze cu amândoi, acasă"

"Astăzi piticii mei fac 6 luni. 6 luni în care am fost cea mai nenorocită ființă și cea mai fericită. În care am realizat că în trecut m-am agitat prea mult și am dat prea multă importanță unor lucruri insignifiante. Că până la ei nu am iubit niciodată cu adevărat. Că poți plânge și de bucurie. Că te topește un zâmbet sau un sunet. Că pot renunța la mine și pot duce poveri pe care nu-mi închipuiam că le pot duce. Că se poate și fără somn. Că e greu. Că-ți dai viața pentru ei. Că universul meu e mai mic, dar mai împlinitor. Abia aștept să fac poze cu amândoi, acasă. Cu Luca al meu și cu Alexandra mea", a scris Ramona, pe Instagram, vineri, 15 octombrie.

Ramona Păuleanu: ”O bacterie luată din spital l-a destabilizat complet”

Pe 17 septembrie, Ramona a decis să povestească tot chinul prin care a trecut, pe conturile personale de Facebook și Instagram. ”Am tot amânat momentul ăsta sperând că altfel va arăta «întoarcerea» mea la voi. Dar iată ca timpul a trecut și trece, iar ceea ce era dat ca sigur, nu e decât o dureroasă așteptare și incertitudine. Am născut doi pui, o fată și un băiat, mult mai devreme decât trebuia. Alexandra și Luca.

Probabil ca așa a fost sa fie. Universul s-a grăbit. Trebuie să fi fost universul pentru că, altfel, nici eu și nici ei nu erau pregătiți. Era într-o joi, seara, după o zi ciudată, când am fost dusă de urgență în sala de operații. În sala aia, pe masa aia, a fost pentru prima dată în viata când mi-au clănțănit dinții în gură de frica.

Erau prea fragili. Amândoi, dar mai ales Luca”, a scris Ramona pe rețelele sociale.

Luca luptă în continuare, de pe patul de spital, iar peste fragilitatea inițială a venit și o bacterie contractată din spital, care l-a destabilizat complet. ”Iar peste toată fragilitatea asta, o bacterie luată din spital l-a destabilizat complet, luptând și în momentul de față să se facă bine. Sistemul ăsta l-a salvat și l-a prăpădit.

Dar are o forță si o tenacitate pe care nu le credeam capabile la o mână de om. Înțeleg că așa sunt ăștia mici, mult mai puternici decât noi, dovadă că a fentat de 3 ori moartea. Dar iată că au trecut 5 luni și nu știu câte vor mai trece până îl voi vedea acasă, lângă mine, lângă sora lui.

Sper doar ca de primul lor Crăciun să îi am acasă pe amândoi, lângă mine. Nu vă pot explica ce este în sufletul meu. Știu doar că, oricât de dur ar suna, nimic nu m-a apropiat și m-a îndepărtat de Dumnezeu ca perioada asta. Că aș da orice să-i pot lua suferința. Că ochii lui mi s-au întipărit în suflet.

Că m-aș arunca deasupra lui, că m-aș transforma într-un scut uman ca să-l ascund și protejez de toate. Că am blamat soarta, sistemul, că m-am autoblamat, că n-am putut să încetez sa mă întreb de ce eu. Mare dreptate are cel care a spus că orice, numai mamă să nu fii. Și numai copil să nu fii, aș adauga, când în loc să îl bucuram, să îl facem să zâmbească, să îl ținem în brate și să-l iubim, el este într-un spital, și nu cunoaște altceva.

Am revenit să vă spun că în toată durerea mea, în tot răstimpul ăsta, m-am gândit la toate mamele și toți părinții care își au puii bolnavi. Să ne întărească Dumnezeu”, a mai scris Ramona.

Citește și:

Durere fără margini pentru Ramona Păuleanu. A născut gemenii prematur, iar băiețelul e de 5 luni în spital

Ramona Păuleanu, însărcinată în 7 luni, cu gemeni: "Mi-au dat ăia mici tot felul de emoții"

Ioana Petric jpg
FotoJet jpg
Regina Elisabeta
BeFunky collage (12) jpg
cub loredana groza png
militar pedofil jpeg
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
cub xonia png
Accidentul preotului Dobra FOTO Poliția Română jpg
Mustul e „vedeta toamnei” în piețe jpeg
image
image
image
image
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe