Ramona Păuleanu: «Mâine ne internăm, mai avem un hop». Ce s-a întâmplat cu bebelușul vedetei Pro TV

Ramona Păuleanu a trecut, din nou, printr-un moment dificil. Prezentatoarea rubricii meteo de la PRO TV a fost nevoită să meargă cu fiul ,Luca, pentru a efectua niște investigații medicale suplimentare. După o zi și o noapte petrecute în spital, mămica poate răsufla ușurată.

Ramona Păuleanu poate răsufla ușurată
Ramona Păuleanu poate răsufla ușurată

Ramona Păuleanu și soțul său, avocatul Adrian Cuculis, au devenit părinți anul trecut. Ramona a născut prematur gemeni, o fetiță și un băiat, iar fiul prezentatoarei a fost internat nu mai puțin de opt luni din cauza unei bacterii intraspitalicești care i-a cauzat multiple complicații. În decembrie, Ramona anunța cu bucurie că, în sfârșit, își poate strânge în brațe ambii copii. 

Investigațiile nu s-au sfârșit însă nici acum. Zilele trecute, Ramona a fost nevoită să se ducă la medic cu micuțul Luca pentru a efectua un nou set de analize.

"Mai avem de trecut un mare hop. Ne internam o zi în spital, și dacă totul decurge bine, Luca va avea o nouă viață, cu muuult mai puține limitări, atât pentru el, cât și pentru noi.Am emoții, da, dar sunt atât de convinsă că o să fie bine, că nu-s din alea de te copleșesc.Iar el a demonstrat până acum că este un ÎNVINGĂTOR în adevăratul sens al cuvântului.Abia aștept să începem să explorăm lumea asta", a fost mesajul pe care l-a scris Ramona în descrierea unei fotografii în care apare Luca. 

image

Ziua și noaptea pe care le-au petrecut internați în spital au fost dificile pentru Ramona și Luca, dar micuțul a demonstrat că este un adevărat luptător. Medicii i-au oferit vești bune Ramonei, iar prezentatoarea se întoarce acasă fericită, alături de copil, în cursul zilei de vineri, 11 februarie.

"Nu v-am zis eu că e superom?A fost o noapte grea, după o zi și mai grea, dar totul a decurs cum nu se poate mai bine, iar astăzi ne întoarcem acasă.De fapt, nu bine, neașteptat de bine, uimindu-i inclusiv pe doctori.Dar așa e el, îi tot place să ne surprindă", a scris Ramona pe contul personal de Instagram după ce a aflat veștile bune de la medici. Alături de mesaj, Ramona a distribuit o imagine în care este înfățișată ținându-l în brațe pe Luca, iar el doarme liniștit la pieptul mamei sale. 

image

Luca, internat opt luni în spital

În luna aprilie, Ramona Păuleanu a trecut de la agonie la extaz. A devenit mama a doi copii superbi, însă nașterea lor prematură a creat complicații. Fetița s-a recuperat rapid și a putut fi externată, însă băiețelul, pe nume Luca, s-a infectat cu o bacterie din spital care i-a pus viața în pericol. Timp de opt luni, Ramona a trăit un coșmar și s-a rugat în fiecare zi pentru ca Luca să fie puternic și să poată întoarce acasă, alături de ceilalți membri ai familiei. 

Rugăciunile i-au fost ascultate, iar luna decembrie i-a adus cel mai frumos cadou Ramonei: posibilitatea de a-și ține în brațe ambii copii. 

Ramona Păuleanu a dat în judecată spitalul Filantropia

Ramona Păuleanu a anunțat că a dat în judecată spitalul Filantropia, unde băiețelul ei a fost internat timp de opt luni, pentru malpraxis. Vedeta Pro TV a declarat că a cerut 1 milion de euro despărgubire. Prezentatoarea a subliniat că, dacă ea și soțul ei vor câștiga procesul, atunci banii obținuți se vor îndrepta către o cauză umanitară. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net