Oare a găsit fântâna tinereții!? Anda Adam, mai sexy ca niciodată!

Ultima actualizare:

Oare câte femei se pot lăuda la 42 de ani precum Anda Adam?? Celebra cântăreață nu are nicio reținere în a-și afișa corpul perfect cu orice ocazie. Atenție! Imagini interzise cardiacilor!

2 anda adam jpg jpeg

Nu ai cum să nu te uiți la ea! Focoasa blondă a postat două forografii pe instagram spre deliciul admiratorilor săi. Anda Adam mereu s-a lăudat cu faptul că își îngrijește corpul ca pe un templu sacru, iar asta se observă în condiția ei fizică exemplară.

Vezi și: Final de proces pentru Anda Adam. Vedeta, cu banii luați și fără imobil. «E o nebunie!»

Controversata cântăreață a pozat la o piscină, cu spumă din belșug. Ce peisaj! într-un costum de baie din două piese, cu un sutien care afișează îndeajuns de mult din bustul său generos pentru a pune orice bărbat pe jar, Anda Adam se bucură pe cât de mult posibil de vremea caldă! Costumul de baie îi scoate în evidență și silueta la care multe femei visează, iar ochelarii de soare moderni sunt cireașa de pe tort pentru o poză care ar putea cu ușurință să apară în revistele pentru adulți.

Nu rata nici: Anda Adam, primele declarații după ce a fost evacuată din Bragadiru: „Am fost înșelată. Este urât ce se întâmplă”

«A zis cineva petrecere cu spuma. Eu sunt prima» a scris Anda Adam în dreptul pozei.

Anda Adam este mereu în top!

Pe lângă siluetă și formele voluptoase, artista se laudă și cu un zâmbet imaculat, cum orice vedetă și-ar dori să aibă și pentru care cu siguranță a investit mult efort, bani și vizite la medicul stomatolog, care se laudă cu rezultatul muncii sale.

Ups: EXCLUSIV Anda Adam și Joseph se întorc de urgență în țară. Din ce motiv întemeiat părăsesc Elveția

Anda Adam este prezentă pe piața muzicală din România de multă vreme, adunând în timp o mulțime de fani și interpretând piese care au rămas în istoria muzicii românești și care sunt cântate de fani până și în ziua de azi. Pe lângă vocea extraordinară și prezența scenică, sex appeal-ul a fost de asemenea una din armele cântăreței, lucru valabil și până în ziua de azi!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

image
image
image
image
image
image
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net