Anda Adam, apariție răvășitoare! Arată demențial la 42 de ani

13 august 2022 16:10   Vedete românești

Oare câte femei se pot lăuda la 42 de ani precum Anda Adam? Celebra cântăreață nu are nicio reținere în a-și afișa corpul perfect cu orice ocazie. Atenție, imagini interzise cardiacilor!

Nu ai cum să nu te uiți la ea! Focoasa blondă a postat o fotografie pe instagram spre deliciul admiratorilor săi. Anda Adam mereu s-a lăudat cu faptul că își îngrijește corpul ca pe un templu sacru, iar asta se observă în condiția ei fizică exemplară.

Vezi și: Ce vedetă din România are cel mai frumos posterior în vara lui 2022? Cele mai provocatoare apariții

Controversata cântăreață a pozat la o piscină, cu spumă din belșug. Ce peisaj! într-un costum de baie din două piese, cu un sutien care afișează îndeajuns de mult din bustul său generos pentru a pune orice bărbat pe jar, Anda Adam se bucură pe cât de mult posibil de vremea caldă!

Sigur te va încânta: Andreea Mantea face furori în costum de baie! E mai albastră ca marea din Grecia

Costumul de baie îi scoate în evidență și silueta la care multe femei visează, iar ochelarii de soare moderni sunt cireașa de pe tort pentru o poză care ar putea cu ușurință să apară în revistele pentru adulți. 

Anda Adam, apariție provocatoare la o piscină

Pe lângă siluetă și formele voluptoase, celebritatea se laudă și cu un zâmbet imaculat, cum orice vedetă și-ar dori să aibă și pentru care cu siguranță a investit mult effort, bani și vizite la medicul stomatolog, care se laudă cu rezultatul muncii sale.  

Vezi și: Cele mai fierbinți apariții la plajă. Ele au arătat tot

Anda Adam este prezentă pe piața muzicală din România de multă vreme, adunând în timp o mulțime de fani și interpretând piese care au rămas în istoria muzicii românești și care sunt cântate de fani până și în ziua de azi.

Pe lângă vocea extraordinară și prezența scenică, sex appeal-ul a fost de asemenea una din armele cântăreței, lucru valabil și până în ziua de azi!  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe din click.ro