Anda Adam și iubiții celebri. Cu cine s-a iubit cântăreața și cine este actualul partener

Anda Adam, 42 de ani, a fost dintotdeauna o femeie atrăgătoare, cu un look unic, care a reușit să cucerească inimile mai multor bărbați importanți din showbiz și nu numai. Care au fost marile iubiri din viața vedetei și ce persoane celebre i-au făcut curte? Click! face o trecere în revistă a celor mai mediatizate relații ale Andei Adam. 

Anda Adam și iubiții celebri. Cu cine s-a iubit cântăreața și cine este actualul partener
Anda Adam și iubiții celebri. Cu cine s-a iubit cântăreața și cine este actualul partener

Anda Adam este cu siguranță una dintre cele mai longevive vedete din showbiz, dar și o apariție controversată, din cauza intervențiilor estetice pe care le-a suferit de-a lungul anilor. Solista cu păr blond și sâni voluptuoși a avut relații cu bărbați extrem de celebri din showbiz, precum Victor Slav sau Cătălin Botezatu, care, întâmplător...sau nu, aceștia au fost și marile iubiri ale Biancăi Drăgușanu. 

Anda Adam s-a iubit cu Cătălin Botezatu

Una dintre cele mai pasionale și mai surprinzătoare relații ale Andei Adam a fost cea cu designerul Cătălin Botezatu. Se pare că după despărțirea de Bianca Drăgușanu, Cătălin s-a orientat către o altă blondină celebră din showbiz-ul românesc, și anume, Anda Adam. Idila dintre solistă și celebrul designer a început în 2013 și s-a desfășurat în discreție. Cei doi nu au putut evita controversa, căci relația dintre ei a început chiar în perioada când fosta lui Bote, Bianca Drăgușanu și fostul partener al solistei, Victor Slav s-au căsătorit. 

Anda Adam și Cătălin Botezatu
Anda Adam și Cătălin Botezatu

Citește și Așa arată casa din care Anda Adam a fost evacuată

Botezatu a declarat la vremea aceea că este vorba doar despre o coincidență și nimic mai mult.

,,Înţeleg că poate părea ciudat, dar a trecut mult timp de când eu m-am despărţit de Bianca ca să se poată spune că are vreo legătură. E simplu. Asta e lumea în care ne învârtim noi, ce să fac? Nu am căutat, dar s-a nimerit! Aşa a fost să fie. Plus că e o relaţie mişto între noi, şi nu una programată. Fapt doveditor că merge şi ţine de atâtea luni.", susținea designerul la acel moment. 

Anda Adam și Cătălin Botezatu
Anda Adam și Cătălin Botezatu

Anda Adam a avut o relație cu Victor Slav

Relația dintre Anda Adam și Victor Slav a fost una dintre cele mai mediatizate din showbiz, întrucât cei doi au fost împreună șase ani. Vestea despărțirii dintre ei a căzut ca un fulger, mai ales că toată lumea se aștepta ca aceștia să facă pasul cel mare și să se căsătorească. 

Anda Adam s-au cunoscut în 2006, în culisele emisiunii ,,Dansez pentru tine", unde au participat amândoi. Cuplul părea a fi unul extrem de bine sudat, Anda și Victor călătoreau aproape peste tot împreună și chiar își construiseră o mică afacere. 

Anda Adam și Victor Slav
Anda Adam și Victor Slav

Din păcate, Anda Adam și Victor Slav și-au anunțat despărțirea în 2012, iar motivele ar fi fost faptul că solistul își dorea o familie și copii, iar cântăreața nu era încă pregătită pentru așa ceva. 

„Din ceea ce ştiu eu, Victor a tot insistat pe tema unei căsătorii, dar Anda îl tot ducea cu vorba. De altfel, el îşi dorea şi copii, dar ea susţinea tot timpul că nu este momentul, că pe primul loc este cariera şi că nu ar avea timp din cauza profesiei să se ocupe şi de un bebeluş. Probabil că el s-a săturat să fie a cincea roată la căruţă şi, văzând că nu ajung la o înţelegere, a decis că e cazul să pună capăt relaţiei, mai ales că, în ultimele câteva luni, se vedeau extrem de rar, iar momentele romantice erau inexistente”, a declarat, la acea vreme, o sursă din anturajul cuplului pentru Libertatea. 

La un an după despărțirea de Anda Adam, Victor Slav începea o relație cu Bianca Drăgușanu, cu care ulterior s-a căsătorit căsătorit, iar din mariajul lor a rezultat o fetiță. 

Noul iubit al Andei Adam este un om de afaceri

În prezent Anda Adam trăiește o poveste de dragoste ca-n filme cu afaceristul Yosif Eudor Mohaci, pe care vedeta l-a întâlnit în urmă cu un an, în Brașov. 

Yosif Eudor Mohaci este om de afaceri și a locuit în mai mult țări, precum Elveția, Franța și România. Acesta a mai fost căsătorit în 2018 cu o femeie, alături de care a avut o fiică. Yosif și fosta soție au făcut o nuntă de lux la un resort din Cipru. 

Anda Adam a fost cerută în căsătorie de către Yosif, anul trecut, într-un decor de basm, în regiunea exotică Cappadocia. Solista a postat la momentul respectiv mai multe imagini superbe de la fericitul eveniment. 

Între cei doi a fost dragoste la prima vedere. Blondina a declarat în acdrul unei emisiuni TV că a fost întru totul fascinată de ochii lui Yosif. 

Citește și Anda Adam s-a mutat la Cluj de dragul iubitului. Cum decurge viața de familie a artistei

,,S-a așezat lângă mine, vorbea cumva stricat și mi-a zis << Bună, eu sunt din Franța>> (...) A știut ce își dorește. Mi-a plăcut foarte mult de el, eu am o obsesie cu ochii deschiși la culoare, am zis wow, mi-a dat așa puțin, ca să mă exprim așa, m-a julit, mi-a dat cu virgulă. Am crezut că e o chestie de moment, pur și simplu că se bagă în seamă”, a declarat Anda Adam într-o emisiune TV. 

Anda Adam a mai fost căsătorită

Anda Adam a fost căsătorită cu Andrei Nicolescu, alături de care a avut o fetiță pe nume Evelin. Solista l-a cunoscut pe bărbat în 2014, iar în 2015 s-au căsătorit. Din nefericire, mariajul lor s-a destrămat, iar artista a divorțat în mare secret la începutul anului trecut. 

Anda Adam și Andrei Nicolescu
Anda Adam și Andrei Nicolescu

Înainte să-și  găsească alesul inimii în persoana lui Yosif Mohaci, Anda Adam a mai avut o idilă cu omul de afaceri Marco Pisani, pe care l-ar fi cunoscut în 2013, în timpul unui concert la Timișoara. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net