EXCLUSIV Anda Adam dă cel mai tare party din Cluj! Petrecere cu limuzină și șampanie la deschiderea clubului!

Ultima actualizare:

 Miercuri seară, în Cluj se va desfășura cel mai tare party, de după pandemie. Anda Adam și viitorul ei soț își inaugurează clubul. Pentru acest eveniment, artista și afaceristul au adus o limuzina de lux pentru invitați, cea mai bună șampanie, covor roșu și DJ-i de seamă.

Anda Adam și iubitul își inaugurează clubul de la Cluj Sursa: Instagram
Anda Adam și iubitul își inaugurează clubul de la Cluj Sursa: Instagram

Așteptarea a luat sfârșit! După câteva luni de când și-au pus pe foaie planul pentru deschiderea celui mare tare club din Cluj, iată că Anda Adam și iubitul ei, Joseph, se pregătesc miercuri de eveniment.

Un eveniment cu ștaif de care au auzit întocmai și clujenii, și care de acum încolo se vor distra la cote maxime! Pentru că celebri proprietari au adus cea mai tare aparatură, cei mai buni dj-i, lumini și lasere cum doar în locațiile de renume din străinătate vezi. Miercuri seara, locația va fi inaugurată cu mult fast, iar de partea aceasta s-a ocupat Anda Adam, care de aproape două săptămâni s-a mutat în Inima Transilvaniei.

Invitații vor fi întâmpinați ca la Oscar, cu covor roșu, șampanie scumpă, limuzină de lux. În interior vor fi primiți pe acorduri speciale pentru că de muzica se va ocupa DJ Serginio, iar petrecăreții vor fi cu siguranță uimiți de jocul zecilor de mii de leduri. Un adevărat spectacol de lumini pus la cale de o echipă tehnică. 

Anda nu a spus dacă va cânta și ea, dar probabil va fi o surpriză din partea ei. Întrebată de fanii ei, pe Instagram, dacă va susține și ea un program artistic, diva le-a spus că îi așteaptă la club și vor vedea ei acolo dacă se va întâmpla acest lucru. Prieteni de-ai Andei și ai lui Joseph sunt așteptați miercuri seară, dar și mulți influenceri de tip din Cluj, printre care și Alina Ceușan.

ANDA ADAM: "Deschiderea va fi wow!"

"Nu pot spune că sunt foarte relaxată. Am emoții mari, abia aștept să ne distrăm. Am așteptat prea mult în pandemie, așa că acum ne luăm revanșa. Deschiderea va fi wow, avem mulți invitați, multe surprize, șampanie scumpă, muzică, adică toate ingredientele unui eveniment top. 

Eu sunt de ceva zile bune la Cluj, toată lumea ma întreabă dacă m-am mutat aici. Nu, nu m-am mutat, am venit doar să ne ocupă de eveniment, iar de acum vom face slalom București-Cluj", a declarat Anda Adam pentru Click!

 Iubitul Andei Adam și-a dorit ca locația lui să concureze cu cele din străinătate, așa că a angajat oameni specializați pe domeniul luminilor și tehnologiei. 

"În club au fost montate 60.00 de leduri,  fiecare controlabile individual, folosind o tehnologie relativ nouă. La fiecare led în parte se poate controla culoarea dar și intensitatea luminii. Se poate spune că este singurul club din tară care folosește o tehnologie atât de specială", a menționat pentru Click!, unul dintre oamenii din echipă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net