Anda Adam, decizie neașteptată. Toți fanii sunt în delir

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

După ce a lansat o super colaborare cu Xonia la piesa “Diamond Girl”, Anda Adam și-a propus să rupă din nou topurile muzicale din Turcia. De această dată are o colaborare cu Deniz Cem, un artist turc foarte în vogă. Artista a luat o decizie neașteptată, de dragul fanilor!

Anda Adam (42 de ani) revine în atenția fanilor săi cu o piesă nouă în care are mare încredere, “Yo no se”, o colaborare cu turcul Deniz Cem. Nu e pentru prima oară când românca ajunge pe radiourile din Turcia, ea cochetând de mai multe ori cu această piață muzicală. Pentru “Yo no se”, regizorul Claudiu Stan a filmat un super videoclip, iar de muzică și versuri s-au ocupat Deniz Cem, Livia Gonzalez și Teby.

Citește și: Anda Adam, apariție răvășitoare! Arată demențial la 42 de ani

Anda Adam, mai nerăbdătoare ca oricând să ajungă din nou în Turcia!

„Având în vedere că am fost timp de doi ani Number 1 pe toate radiourile din Turcia și că am și cântat foarte mult pe acest teritoriu și piesele mele s-au bucurat de succes acolo, mă bucur că am acum ocazia și oportunitatea să continui în direcția aceea și să fac o piesă cu un artist turc, care, cu siguranță, va fi de succes!

Nu am niciun dubiu! Încerc și mă chinui să învăț puțin mai mult din limba turcă pentru o viitoare piesă în care și eu o să cânt, de asemenea, în limba turcă, fie alături de un artist de-al lor, fie singură, pentru că eu cred că noi, artiștii din România, avem încă super potențial și pentru industria muzicală internațională și nu trebuie să ne limităm neapărat doar la România.

Sper doar că publicul nostru, radiourile și tot ce înseamnă industrie muzicală românească să ne susțină, să ne aprecieze și să ne ajute să ducem mai departe muzica noastră pe toate teritoriile lumii, pentru că suntem oameni extrem de talentați și cu susținerea lor cred că mulți români ar putea ajunge departe.

Așa cum am făcut acest lucru în urmă cu mulți ani când am dat startul în industria muzicală cu acel popcorn, în perioada de glorie a României, atunci când artiști ca Inna, Akcent, Vika Jigulina, Alexandra Stan, eu, am fost mulți artiști atunci, am fost Number 1 în multe țări, cred că putem să revenim în forță și pe piața internațională pentru că noi suntem polivalenți și putem să scoatem piese extraordinare și în limba română și în engleză și în spaniolă și, de ce nu, chiar și în limba turcă.”, ne-a mărturisit Anda Adam.

Căci “Poate fata”, exact ca în piesa pe care artista a lansat-o cu vreo 8 ani în urmă, Anda fiind ambițioasă din fire și tot ce își propune să facă, îi reușește, mai devreme sau mai târziu.

Iată și: Anda Adam și Yosif Mohaci, parteneri de viață și de afaceri: «Evelin așteaptă un frățior»

Click! spune

Anda Adam este o artistă renumită din România, lansată pe piața muzicală în urmă cu 20 de ani. Cântăreața este născut în 1980, în București, familia ei este stabilită în Statele Unite ale Americii. A fost căsătorită cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Evelin.

Anda Adam a devenit celebră după hitul Nu mă uita, în colaborare cu R.A.C.L.A. Artista este și vedetă de televiziune, participând la mai multe show-uri, printre care Survivor, „Bravo, ai stil”, Te cunosc de undeva și altele.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net