Anda Adam și Yosif Mohaci, parteneri de viață și de afaceri: «Evelin așteaptă un frățior»

Anda Adam (42 ani) e în culmea fericirii! Şi-a lansat parfumul care îi poartă numele şi-l are alături pe iubitul său cu cei mai frumoşi ochi albaştri, viitorul soţ, Yosif Eudor Mohaci. Artista a „împrumutat” din flerul de afaceri al iubitului său şi  începe să se descurce de minune ca femeie de afaceri. În paralel, aşteaptă să facă nunta şi, de ce nu, un frăţior pentru Evelin! 

Anda Adam este mai fericită ca oricând
Anda Adam este mai fericită ca oricând

Cu un decolteu ameţitor şi plină de voie bună, Anda Adam şi-a lansat joia trecută parfumul personal, Swano by Anda Adam.

A făcut tiktok-uri, s-a bucurat de compania iubitului său şi şi-a parfumat prietenele cu parfumul din dotare.

Citește și: Oare a găsit elixirul tinereții? Anda Adam, mai sexy ca oricând 

„Parfumul vine într-o sticlă superbă, în formă de lebădă. Întâi mi-a plăcut sticla şi, pentru că de multe ori am cumpărat un parfum pentru că mi-a plăcut ambalajul, am considerat că asta este combinaţia câştigătoare! Apoi are o aromă care creează dependenţă: vanilie, mosc, ambră şi o uşoară notă de portocală. Timp de 4 luni am mirosit împreună cu iubitul meu multe arome până am decis cum o să fie şi ce o să conţină parfumul. Este fabricat în cea mai mare fabrică de parfumuri din Dubai. Preţul parfumului este de 199 de lei”, a mărturisit Anda Adam pentru Click!

Anda și Yosif s-au logodit astă toamnă. Urmează nunta!
Anda și Yosif s-au logodit astă toamnă. Urmează nunta!

Anda Adam și iubitul se înțeleg de minune în afaceri, dar și acasă 

Dar blonda nu este la primul business. Cum face faţă Anda Adam cu atâtea businessuri şi cu muzica, în paralel? „Pe sistemul: poate fata!”, ne-a răspuns artista, care gestionează şi o colecţie de costume de baie, dar şi un club în Cluj-Napoca. 

Evelin e fetița Andei din  prima căsnicie
Evelin e fetița Andei din prima căsnicie

„Încă învăţ foarte multe în domeniul afacerilor de la iubitul meu pentru că el este mai experimentat decât mine, dar ne completăm foarte frumos pentru că el este pe o zonă, eu sunt pe o altă zonă şi atunci minţile noastre împreună nu pot decât să ducă undeva spre succes”, a mai spus cântăreaţa atunci când a fost întrebată cât de bine se completează cu iubitul ei în zona de afaceri. 

Vezi și: Anda Adam și iubiții celebri. Cu cine s-a iubit Anda Adam și cine este actualul partener 

«Minţile noastre împreună nu pot duce decât spre succes»

Pentru că dragostea i se citeşte pe chip, Anda Adam a mărturisit pentru Click! ce o atrage cel mai mult la omul care face acum parte din viaţa ei şi care în curând o să îi devină soţ. „Sufletul! Apoi ochii! M-a cucerit din prima secundă, când s-a uitat la mine am căzut pe spate. Am zis, Doamne, m-am îndrăgostit! Îl iubesc foarte mult. Este un om minunat. În afara aspectului fizic, contează sufletul. Este un om minunat şi îl iubesc foarte mult pentru sufletul lui, pentru exteriorul şi interiorul lui. E un bărbat foarte frumos”, ne-a spus Anda Adam, care are numai cuvinte de laudă la adresa jumătăţii sale. 

Cei doi și-au deschis, în primăvară, un  club la Cluj-Napoca
Cei doi și-au deschis, în primăvară, un club la Cluj-Napoca

«Asul este la el în mânecă!»

Bat sau nu clopotele de nuntă în această toamnă pentru Anda Adam? Celebra artistă e curioasă şi ea să vadă ce surprize îi pregăteşte lodognicul său în acest sens!

„Cât despre nuntă, habar nu am! Vă zic doar că asul este la el în mânecă şi o să-l las pe el să văd ce face. Pregăteşte el ceva... Şi atunci am zis să nu mai insist, să îl las şi tot ce gândeşte va fi de bine şi vreau să mă surprindă, dar o să vă anunţăm! E un om care face surprize frumoase şi bune! Orice va fi, cu siguranţă, va fi la superlativ!”, ne anunţă Anda Adam cu zâmbetul pe buze. 

Anda are și o  colecție de  costume  de baie
Anda are și o colecție de costume de baie

Anda Adam nu exclude posibilitatea de a deveni din nou mămică 

De altfel, nu doar Anda Adam este încântată de noul său partener de viaţă şi de faptul că o să fie din nou mireasă, ci şi fiica ei, Evelin (6 ani).

„Evelin este foarte încântată şi entuziasmată şi m-a înnebunit să îi fac un frăţior! Îşi doreşte foarte mult!”, ne-a mărturisit, în încheiere, Anda Adam.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!