Imagini de revistă cu Anda Adam și iubitul ei, Josep! Au devenit părinți spirituali

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anda Adam și iubitul său, omul de afaceri Joseph, au botezat un băiețel împreună, micuțul Matias Damian fiind de altfel și primul fin al cuplului. Artista a fost foarte încântată de eveniment, mai ales că își dorește cât se poate de repede copii cu viitorul ei soț, alături de care formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Super eleganți și îmbrăcați la patru ace, Anda Adam și iubitul ei au fost foarte emotionați la ceremonia de botez și foarte grijulii cu finuțul lor.

Anda Adam și Joseph, părinți spirituali

Anda Adam și Joseph s-au sorbit din priviri și și-au făcut neîncetat declarații de dragoste, pentru că artista este topită dupa cel care ii va deveni soț în viitorul apropiat.

„Matias Damian este primul nostru finuț și ne bucurăm că am împărtășit împreună taină botezului său! Atât eu cât și Joseph am fost extrem de emoționați! Ca nașii lui de botez ne dorim să îl ghidăm frumos în viață și în drumul pe care și-l va alege. Nu e un secret că și noi ne dorim cât mai repede un copil sau poate gemeni, așa că este un pas important pentru noi! În momentul de față sunt foarte fericită!",  a declarat, pentru Click!, Anda Adam.

Pregătește o petrecere de Halloween cum nu s-a mai văzut

Printre concertele pe care le are, Anda Adam a început deja să se pregătească pentru distracție, detaliile ni le dă chiar ea.

„Organizez un party foarte tare de Halloween pentru copii la clubul nostru din Cluj. O să fie și o super petrecere pentru adulți, cu concursuri și vom da cadou 500 de lei cash pe loc, pentru că alegem cel mai tare costum de Halloween dintre cei care vor fi prezenți la petrecerea noastră. Îl avem special guest pe DJ Sava.

Dar înainte de serata de club, facem și o petrecere de Halloween pentru copii, de la ora 19.00 la 22.00. Evelin de-abia așteaptă și și-a pregătit un costum cu totul și cu totul special. Toți copiii vor primi dulciuri și vor putea să vină costumați, avem Trick or Treat, o să fie foarte funny!", ne-a mai mărturisit Anda Adam, care a lansat, recent, o super piesă cu artistul turc Deniz Cem, "Yo No Se", o colaborare cu care artista își dorește să revină pe piața muzicală internațională.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net