Soțul și fiica Andei Adam au devenit vedete în toată regula! Ce fac cei 3 în Los Angeles: „Facem filmări în...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

De câteva zile simpatica, Anda Adam se află în Statele Unite ale Americii, mai precis în Los Angeles, de unde își ține fanii la curent cu o mulțime de noutăți. Însă acestea nu sunt despre ea, ci despre fiica ei, Eveline, dar și despre soțul ei, Yosif Eudor Mohaci, care are un proiect extrem de interesant.

Anda Adam și soțul ei, Yosif Eudor Mohaci
Anda Adam și soțul ei, Yosif Eudor Mohaci

Zilele acestea, Anda Adam împreună cu familia se află tocmai în Los Angeles, la Hollywood, de unde în fiecare zi transmite noutăți despre fiica și soțului ei.

Și asta pentru că cei doi au două proiecte diferite, despre care solista a povestit pe conturile ei mai multe. „Eveline își va lansa în curând contul de Youtube și facem filmări în cele mai tari locuri de joacă pentru copii din Los Angeles”, a povestit solista, care este foarte încântată de acest lucru.

Anda Adam la Hollywood
Anda Adam la Hollywood

O urmează pe puștoaica sa peste tot și o filmează, căci face tot felul de nebunii pe care le veți vedea pe contul ei. Probabil că pe Anda Adam o va prinde ziua ei în State, căci pe 27 aprilie va împlini 43 de ani și se va cinsti cu familia și prietenii de acolo.

Soțul Andei filmează pentru „Miami Bici2”

Cel de-al doilea proiect pentru care se află în Los Angeles este legat de soțul ei, Yosif Eudor Mohaci, joacă în „Miami Bici2”, regizat de Jesus del Cerro, în care joacă Codin Maticiuc și BroMania.

Yosif Eudor Mohaci joacă în Miami Bici2
Yosif Eudor Mohaci joacă în Miami Bici2

Soțul Andei a dat casting și a obținut unul dintre rolurile de băiat rău, iar zvonurile spun că bărbatul a urmat cursuri de actorie și a locuit un an în Los Angeles. Acum a primit unul din roluri și a venit la filmările din apropierea Hollywood-ului.

Yosif Eudor Mohaci alături de un coleg într-o pauză de filmări
Yosif Eudor Mohaci alături de un coleg într-o pauză de filmări

S-ar părea că este o desfășurare de forțe în locațile descoperite de producători, căci s-au închiriat case cu piscină, mașini luxoase și există figurație specială. O mulțime de actori s-au înscris pentru aceste filmări care vor dura câteva săptămâni. Se filmează atât în Miami cât și în Los Angeles, au folosit celebrele bulevarde Santa Monica sau Hollywood Bulevard, iar Anda Adam își însoțește soțul peste tot pe unde este nevoie să filmeze.

Yosif Eudor Mohaci
Yosif Eudor Mohaci

Ne gândim că poate la un moment dat se va găsi și pentru ea un rolișor, având în vedere că este nedezlipită de producția aceasta. Anda și soțul ei se înțeleg bine atât cu Codin Maticiuc, cât și cu Jesus del Cerro, regizorul, căci au fost amândoi invitați la premiera de gală a filmului „Ramon”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net