Anda Adam și Yosif Mohaci au dat vestea cea mare: „Ne dorim gemeni!”

#Exclusiv Click!

Anda Adam și Yosif Mohaci își doresc mai mult ca orice să devină părinți. De ziua lui, pe 14 februarie, afaceristul și-ar dori un cadou inedit de la Anda: un test de sarcină cu două liniuțe. Solista vrea gemeni, ca să scape mai repede.

Anda Adam și Yosif Mohaci au dat vestea cea mare
Anda Adam și Yosif Mohaci au dat vestea cea mare

Anda Adam și-a găsit jumătatea în timp record după ce s-a despărțit de tatăl fetiței sale, Sorin. Afaceristul din Arad, Yosif Mohaci a cerut-o de soție vara trecută în Capadoccia, iar de Crăciun cei doi au dat cu subsemnatul pe la Starea Civilă.

Până la nunta, programată anul acesta, tot în vară, afaceristul își dorește să devină din nou tătic. De ziua lui, chiar pe 14 februarie, el i-a cerut Andei un cadou cât se poate de special.

„Vreau un test de sarcină cu două liniuțe!”

De Valentine's Day nu m-am gândit. E și ziua lui pe 14 februarie chiar atunci. În fiecare an am o problemă cu acest lucru. El are nevoie foarte tare de dragoste și nu știu altceva ce să-i fac cadou. Dragoste îi dau în fiecare zi. Acum o să încerc să i-o împachetez și să i-o dau. Încerc în fiecare zi”, a declarat Anda, la lansarea filmului Ramon, unde cei doi au venit împreună.

Întrebat ce-și dorește cadou, Yosif a surprins-o până și pe proaspăta lui soție.

Eu vreau un bețisor cu două linii, un test de sarcină pozitiv!”, a spus acesta.

Atât Anda cât și Yosif au amândoi câte o fetiță din mariajele anterioare. Solista își dorește și ea o pereche de gemeni, cu ochii albaștrii ca ai tatălui lor.

Noi vrem gemeni, și dacă se poate să aibă amândoi și ochii albaștri ca el, ar fi vis, nu altceva. Noi iubim foarte mult copiii, nu mai avem răbdare să așteptam. Ne dorim o familie numeroasă și vrem să se întâmple totul foarte repede.

Cine mai are timp așa cu câte un puiuț la dospit câte un an? Să fie doi dintr-o lovitură și gata am făcut familia mare, numeroasă. Ne strângem duminica la masă, suntem fericiți, ne iubim!”, a mai declarat Anda Adam, pentru Click!

Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci au spus deja „Da!”, la Starea Civilă, pe 23 decembrie, chiar înainte de Crăciun. Afaceristul a cerut-o pe solistă de soție în toamnă, în 2021, în Capadoccia, în balon.

Cununia noastră civilă nu a fost deloc ținută la secret. Ne-am decis foarte repede și am zis să facem acest lucru acum, pentru că nu voiam să aibă loc semnarea actelor, în același timp, cu nunta în sine. Efectiv nu a fost nimic pe ascuns. Ne-am dus noi, familia și copiii la Starea Civilă”, a mai spus Anda, pentru Click!

Cine este Yosif Eudor Mohaci?

Yosif Eudor Mohaci, actualul soț alAndei Adam, este din Arad. Bărbatul a stat însă și în Elveţia, dar şi în Franţa o perioadă mai lungă de timp. Acesta are numeroase afaceri în România, printre care și un club la Cluj.

Soțul Andei a mai fost căsătorit și el și are o fetiță, dintr-un mariaj anterior.

Anda și Yosif tocmai ce au declarat că nunta lor va avea loc pe plajă, într-un loc cât se poate de exotic, vara aceasta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
miezul pamantului terra foto shutterstock