Motivul pentru care BRomania nu vrea să-și facă publică relația. Cine este iubita lui Matei Dima?

#Exclusiv Click!

Veste proastă pentru domnișoarele care încă mai sperau la inima lui BRomania. Simpaticul comediant le-a dezvăluit reporterilor Click! că nu mai este chiar burlac! Asta pentru că are o relație de iubire cu o domnișoară pe care își dorește să o țină doar pentru sufletul său.

BRomania își ține iubita la ... secret!

Prezent zilele trecute la avanpremiera filmului “Teambuiling”, BRomania ne-a spus că trece printr-o perioadă extrem de bună atât profesional cât și personal. Asta deoarece, în aceste momente, el este implicat într-o relație amoroasă cu o tânără de care este tare mândru și pe care vrea să o țină doar pentru el.

Vezi si: Bromania are o nouă iubită? Vloggerul a luat masa cu o domnișoară misterioasă

„Am și eu ce este al meu! Viața mea, măcar aia să rămână a mea, în rest totul este public. Am o iubită, și este și ea la eveniment (n.r – avanpremiera filmului <Teambuiling>). Mă uit după ea de jumătate de oră, dar nu am putut să plec de aici ca să o găsesc. Dacă o găsesc, o să vă fac cunoștință cu ea.”, a declarat BRomania, pentru Click!. 

Mai vezi și: BRomania, mărturisiri despre primul său rol într-un film dramatic: « E un subiect foarte serios, dar abordat în stilul meu»

BRomania: „Zero lei, zero bani costă poza alături de mine!”

Matei Dina, după numele său din buletin, este iubit și apreciat de mulți români datorită activității sale pe care o are în mediul online, dar și pentru producțiile cinematografice pe care le face și în care joacă.

„Zero lei, zero bani costă poza alături de mine plus niște nervi...dacă nu iese bine poza, că se supără oamenii. Mie nu îmi pasă cum ies, dar ei...te pun <hai mai fă o poză, hai mai fă o poză>. Aia e, fac orice! În film (n.r – Teambuiling) sunt un corporatist care vrea să fie cât mai de succes pe această scară a corporației dar se lovește de foarte multe probleme pentru a ajunge sus”., a spus BRomania, pentru Click!.

Citeste si: BRomania și Micutzu, protagoniștii unui nou film de comedie! Când apare pelicula

Matei Dima, certat cu legea! 

Anul trecut, vlogger-ul a fost protagonistul unui moment delicat, care nu i-a făcut cinste și despre care s-a scris de nenumărate ori. Matei Dima ar fi fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice și a altor substanțe interzise. La vremea respectivă nu a făcut multe comentarii pe marginea subiectului și a încercat să dezmintă acuzațiile care i-au fost aduse.

„Nu m-am urcat beat, drogat, sau orice altceva la volan. Am făcut o boacănă acum ceva timp și din această cauză mi-au luat carnetul, asta e, îmi asum. Le mulțumesc mult polițiștilor că au fost foarte drăguți cu mine, că eram într-o situație nouă și chiar m-au ajutat”, mărturisea BRomania, pe pagina personală de Instagram.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
infidelitate jpeg
loredana groza si sotul 7 webp
cub Daniel Onoriu png
cub mașina moș craciun png
cub mihai traistariu png
image
image
image
image
image
image
drame de vazut pe netflix jpg
andreea mantea
cub Anamaria Barnoski png
cum sa te machiezi ca wednesday addams jpg
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
juriul te cunosc de undeva decembrie 2022 jpg