Bromania are o nouă iubită? Vloggerul a luat masa cu o domnișoară misterioasă

Ultima actualizare:

Matei Dima, alias Bromania, așa cum este cunoscut în spațiul public, ține foarte mult la viața personală și preferă ca aspectele care nu se află în sfera profesională să nu devină subiect de discuții. Zilele trecute a fost surprins în oraș, alături de o domnișoară, însă cei doi s-au ascuns imediat cum au sesizat prezența aparatelor de fotografiat!

cub bromania png

Matei Dima este o persoană discretă, deși munca pe care o depune este apreciată de mii de români. Atunci când nu filmează pentru canalul său de Youtube, nu participă la emisiuni sau nu apare în filme de comedie, Bromania preferă să se bucure în liniște de timpul liber. 

Citește și: Bromania, mărturisiri despre primul său rol într-un film dramatic 

Zilele trecute, Bromania a fost surprins de paparazzi Click! la o cafenea din zona Dorobanți a Capitalei. Nu singur, ci în compania unei domnișoare. Cei doi au discutat relaxați și au făcut schimb de zâmbete până când comediantul a obervat prezența aparatelor din fotografiat. Din acel moment, atmosfera s-a schimbat radical, iar zâmbetul de pe fața lui Bromania a dispărut. Vlogger-ul nu a stat prea mult pe gânduri și a intrat în interiorul cafenelei, împreună cu partenera de conversație, departe de ochii curioșilor. 

Matei Dima, certat cu legea! Ar fi fost prins drogat la volan 

Anul trecut, vlogger-ul a fost protagonistul unui moment delicat, care nu i-a făcut cinste și despre care s-a scris și în presă. Matei Dima ar fi fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice și a altor substanțe interzise. La vremea respectivă nu a făcut multe comentarii pe marginea subiectului și a încercat să dezmintă acuzațiile care i-au fost aduse. 

„Nu m-am urcat beat, drogat, sau orice altceva la volan. Am făcut o boacănă acum ceva timp și din această cauză mi-au luat carnetul, asta e, îmi asum. Le mulțumesc mult polițiștilor că au fost foarte drăguți cu mine, că eram într-o situație nouă și chiar m-au ajutat”, mărturisea Bromania, pe pagina personală de Instagram.

Vezi și: Bromania, prins beat și dorgat la volan? 

Bromania a devenit cunoscut în urmă cu mai mulți ani, după ce clipurile pe care le posta pe canalul de Youtube au ajuns virale. În filmulețele sale au apărut Antonia, Cristina Ich, dar și INNA. Matei Dima nu s-a rezumat doar la activitatea din mediul online și a cochetat și cu cinemtografia, având un rol în filmul „Miami Bici".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay