BRomania se iubește cu fata lui MM Stoica! S-au sărutat de mama focului pe plaja din Mamaia

Ultima actualizare:

Matei Dima nu mai este un bărbat singur și nu se ferește să o arate. Recent el a fost surprins de paparazzi sărutându-se cu foc cu fiica lui MM Stoica. Așadar, Bromania s-a cuplat cu fiica lui Mihai Stoica, Teodora Stoica. Cei doi au fost surprinși îmbrățișați și sărutându-se la festivalul Nostalgia, din stațiunea Mamaia.

Bro Mania Matei Dima 20200205 0677 jpg

Teodora Stoica și BRomania au început o relație pe care nimeni nu ar fi putut să o anticipeze, iar primii pași în această legătură romantică au fost făcuți pe nisipul din Mamaia.

Fiica președintelui consiliului de administrație al clubului FCSB Mihai Stoica și celebrul artist au fost surprinși de paparazzi de la CanCan cum se sărutau cu foc în timp ce participau la festivalul Nostalgia.

Nu a scăpat-o din ochi pe noua lui iubită

BRomania și Teodora Stoica au mers împreună la evenimentul muzical de la Mamaia. Îndrăgostiții au stat în permanență lipiți unul de celălalt, iar seara lor a fost plină de săruturi pasionale. Nicio secundă Bromania nu a scăpat-o din ochi pe noua lui iubită.

Cei doi nu s-au ferit de privirile celorlalți petrecăreți și s-au comportat întocmai ca doi adolescenți. Imaginile cu cei doi pot fi văzute AICI.

După câteva ore petrecute la festival, BRomania și Teodora Stoica s-au pierdut în noapte.

BRomania vrea să își întemeieze o familie

Ajuns la 36 de ani, BRomania a anunțat în mod public în urmă cu două luni, că se gândește din ce în ce mai serios la întemeierea unei familii.

„Iată-mă aici, singur și gata să am o familie. Sunt gata, vreau să anunț, în exclusivitate la voi, că mi-ar plăcea să am o familie”, a declarat BRomania în urmă cu două luni.

Rămâne de văzut dacă relația dintre BRomania și frumoasa Teodora Stoica, în vârstă de 28 de ani, se va transforma în una pe viață.

În urmă cu mai bine de trei ani, vestea că fiica lui MM Stoica se confruntă cu grave probleme de sănătate avea să zguduie din temelii lumea bună a Capitalei. Tatăl ei a făcut eforturi mărețe pentru a-și salva fiica și, în paralel, a luat calea bisericii. Tratamentul tinerei și-a făcut efect, iar Memelușa s-a însănătoșit. Cu toate acestea, Teodora și-a schimbat radical stilul de viață avut până-n acel moment, mai scrie CanCan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net